AKTUELNO

Da li će se njegove prognoze obistiniti?

Večerašnji gost u studiju u Šimanovcima kod Dušice Jakovljević bio je Rade Vasić koji je sa voditeljkom komentarisao ljubavne parove rijalitija "Zadruge 2".

Nakon puštenog snimka gde se Marijana Zonjić i Adam Đogani svađaju, Rade je rekao svoj sud o njima dvoma.

Za Lunu kažem svaka joj čast. Ona je na mestu. Kakva je takva je, a njen brat joj pravi problema. On kad se zaljubi u neku devojku, Luni se to ne dopada, pa ona stalno skače i brani ga. Marijana Adama kao da vuče za jezik. Ova je iskusnija od njega - rekao je Rade, a onda prokomentarisao odnos Mikija Đuričića i Rebeke Popović.

Foto: TvPink Printscreen

Miki ima 42, a ona 23, ali ona ipak njemu ćerka može da bude. Ona se uhvatila njega, jer je niko drugi neće. Toma je džek, danas ga jedna ostavi, on drugu nađe. Šta ima Miki pa se ova zaljubila u njega? Nadežda je stvarno zaljubljena. Još čuva njegovu kapu, kaiševe - ispričao je Vasić.

Nakon toga, prikazana je i svađa ljubavnog para Aleksandre Subotić i Davida Dragojevića koji se u poslednje vreme i te kako svađaju.

Foto: RTV Pink

Oni su bili zaljubljeni, ali sad se ona udebljala. Ja sam primetio da se on zaljubio. Mislim da mu se dopada Luna. Video sam ponašanje prema njoj, uhvati je kradom za ruku, kad Aleksandra ne gleda. Ona u prvo vreme nije htela... Mislim da će ljubav između Davida i Aleksandre pući kao bomba. David nije kao u početku, da se ljube, sada je počeo da je izbegava - rekao je Rade.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: PRASIĆI KOJI TVERKUJU DOVELI ZADRUGARE DO SUZA: Poslednja grupa izvela parodiju na Tri praseta! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'