AKTUELNO

Orila se Bela kuća!

Voditelj Milan Milošević upitao je Baneta Čolaka, Zerinu Hećo i Boru Santanu da mu krokomentarišu njihov sukob koji se dogodio prethodne noći i to sve zbog palačinaka.

Najpre je Zerina prepričavala svađu Baneta i Bore, a na Santanin odgovor uputila mu je najteže reči.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Mene nervira Borina nezahvalnost. Miljana Kulić ga je savetovala da ne uzima palačinku od Baneta, a potom je Bora rekao da ne želi palačinku. Ja ne mogu da verujem da više veruje Miljani nego Banetu sa kojim se družio deset meseci. On je meni pretio i ja ne želim da ponavljam sve - pričala je Zerina.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam sve to u afektu rekao. Ja nisam prvi uvredio Zerinu. Ona je mene vređala, prebacila mi je da im ništa nisam dao - rekao je Bora.
Kakva si ti džukela?! On ide za tobom kad si gladan i daje ti da jedeš. Iskorišćavaš ga. Sram te bilo - vikala je Zerina.

Bane je prokomentarisao celu ovu situaciju i rekao da svojim postupcima Bora pokazuje da ga ne poštuje.

Foto: Zadruga - RTV Pink

On je juče rekao stvari koje ja sebi nikada ne bi dozvolio. Ja se nisam mešao sve do trenutka kada je on rekao da će pokazati onu stvar mojoj devojci. Ako nju ne poštuje, ne poštuje ni mene - izjavio je Bane.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Bane je mene prevario u prvoj sezoni Zadruge. On bi meni dao i džem i palačinku, ali Zerina se sve pita - rekao je Bora.
Ja ne želim da ga iskorišćava niko. Ne dam. On je mnogo dobar prema vama - vikala je Zerina.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ova žena voli da se svađa - rekao je Bora.
Ja sa Borom završavam svaki kontakt ikada iz tri razloga. Prvo, jer ne poštuje Zerinu. On je komentarisao njene grudi. Drugo, reči koje mi je izgovorio, ja njemu nikada ne bi rekao. I treće, zato što je rekao da će me polomiti napolju - vikao je Bane.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zadrugari su potom komentarisali njihovu svađu, ali i njihov odnos pre i posle sukoba.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećim video-prilozima.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K. K.

#Bane Čolak

#Bora Santana

#Zadruga 2

#Zerina Hećo

'