AKTUELNO

Htela je sa njim i decu da ima.

Aleksandra Subotić i David Dragojević su u rijaliti "Zadrugu 2" ušli kao srećno zaljubljen par, ali kako dani odmiču situacija između njih dvoje je sve napetija.

Subotićeva je u nekoliko navrata istakla da joj on ne posvećuje dovoljno pažnje i da se njihov odnos promenio otkako se David vratio iz Amerike. Ove večeri njih dvoje su poveli ozbijan razgovor, a ona je insistrirala da zna da li joj je bio veran.

Foto: TvPink Printscreen

Zamisli budalu, još ja htela da imam dete sa tobom. Da se zarobim. Ljubavi, nikad ja neću tako da živim. Idi ti tako sa kumovima, išao je ovaj moj sa mnom i sa još pet. Ti si prikriveno zlo. On je barem bio otvoren, ti si lažov. Ti po njemu vidiš da je on bio đubre. On je jako porodičan čovek naspram tebe. Ti propagiraš blud i nemoral - rekla je Aleksandra.
Šta ja zbog njega ja treba da na*ebem - upitao je David.

Foto: TvPink Printscreen

Aleksandra je prekorela svog dečka da on ne bi bio dobar otac njene dece i da ona zaslužuje čoveka koji će joj se maksimalno posvetiti, a da to ne vidi u Davidu.

One fotografije su bile ko zna za koga namenjene, samo ne za mene... Ja hoću muškarca koji će da me voli kao i ja njega. Ti si povodljiva osoba, ti mene ne voliš ni 30% kao što ja tebe volim. To je samo gubljenje vremena, posvetiti se nekome, pa te taj zajebe. Posvetio se i Karađorđe, pa propao čovek, treba da učim od njega - zaključila je Subotićeva.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: DIRNUO JE GDE NE TREBA, KRUNIĆEVA PODIVLJALA! Jelena branila Lunu, Toma je podsetio da je u prethodnoj Zadruzi bila na Kijinoj strani, ona ZAREŽALA NA NJEGA! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Aleksandra Subotić

#David Dragojević

'