AKTUELNO

Nadežda se ne smiruje!

Nadežda Biljić juče se žestoko posvađala sa Adamom Đogani, zbog čega se u njihov sukob umešala i njegova sestra Luna Đogani koju je pevačica pokušala da pogodi tanjirom.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Njihove emocije su se i danas rasplamsale, zbog čega su se Nadežda, Adam i Luna ponovo posvađali, a u njihovu svađu se umešao i Miroslav Đuričić Miki, koji je dao svoj sud o ovoj situaciji.

Nadežda, nisi u pravu. Hoćeš da produbljuješ priču koja je završena. Bilo je sr**e, ne pričate i kraj. Ti si išla na radio da se pravdaš da nisi kriva. Nosi se u pi**u materinu glupavu, ljudi neće s tobom da imaju posla - rekao je Miki.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nadeždu su Mikijeve reči mnogo pogodile, pa mu je pevačaca žestoko odbrusila.

- Je l' znaš da je moj otac sinoć imao predinfarktno stanje zbog svega ovoga? Je l' znaš da je mom bratu skočio šećer i da je mogao da umre zbog onog sinoć? Jadni, oni su žrtvice. Ja nisam rekla da nisam kriva već sam ispričala kako je bilo. Meni nije bilo dobro celo jutro, celu noć i ceo dan, mojoj porodici nije dobro, ali važno je samo da se Adam potresao. Naravno da se nerviram. I onda dolazi Jelena Krunić da ih brani i kaže: "Sad mi je jasno što si dobila šamar, ti si psihički bolesnik" - vikala je Nadežda.

Foto: Zadruga - RTV Pink

PROČITAJTE JOŠ: OLOŠU JEDAN: Adam žestoko izvređao Nadeždu, a onda se umešala Luna! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K. K.

#Miroslav Miki Đuričić

#Nadežda Biljić

#Zadruga 2

'