AKTUELNO

Nisu skrivali svoju sreću.

Ukućani rijaliti programa "Zadruga 2" ostali su iznenađeni kada su na vratima Bele kuće ugledali Jelenu Golubović, koja će od večeras živeti zajedno sa njima na najpoznatijem rijaliti imanju u regionu.

Foto: RTV Pink

Ona je poznata kao neko ko nema dlake na jeziku, a pred sam ulazak u "Zadrugu 2" nije imala lep stav o Aleksandri Subotić i Davidu Dragojeviću, dok je za Mikija Đuričića i Nadeždu Biljić izjavila da su bili savršen par.

Foto: RTV Pink

Novoj ukućanki najviše se su se obradovali Miki Đuričić i Lepi Mića, dok joj je kofere poneo Bora Santana. Jelena se odmah pozdravila sa svim zadrugarima, koji su takođe bili srećni što je vide.

Foto: RTV Pink

O, gde si kraljice, kraljice univerzuma! Gde si, legendo, kraljice! Dobro nam došla! Nema rijalitija bez tebe! Što si smršala, Jeco! Stigla je legenda - govorio je Miki.
Spremite kaficu za Jelenu! Gospodo zadrugari, stigla je Jelena! - vikao je Mića.

Foto: RTV Pink

Jelena je Lepom Mići čestitala što je vođa ove nedelje, a zatim mu je prenela pozdrave od svoje majke i bake. Sa druge strane, Zorica Marković nije bila toliko srećna što vidi Jelenu Golubović, zbog čega je otišla u kuhinju. U jednom momentu Jelena Golubović se popela na sto, kako bi na zahtev Lepog Miće pokazala svoje noge.

Foto: RTV Pink

Meni je drago što sam ovde. Videćemo ko je stabilan, ko labilan. Daću svima šansu. Mićo, malo prilagodi rečnik, ipak sam tek došla - pričala je Jelena.

Foto: RTV Pink

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

Autor: S. K.

#Jelena Golubović

'