AKTUELNO

Vi ste praktično bili u braku - rekla je Jelena!

Jelena Golubović večeras je postala ravnopravna učesnica najgledanijeg rijaliti programa u regionu "Zadruga 2", kao i Jovana Tomić Matora i Ana Korać, a Jelenin ulazak u Belu kuću mnoge je iznenadio.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Luna Đogani i Jelena sedele su u dnevnom boravku, a potom su razgovarale o pevaču i bivšem dečku mogne blogerke Slobodanu Radanoviću, sa kojim je bila u vezi prošle godine.

U toku prve sezone Zadruge, Sloba je svoju ženu Kristinu Kockar prevario sa Lunom zbog čega je modna blogerka dobila epitet ljubavnice, a zatim je i Kija postala ravnopravna učesnica i odnela titulu pobednice prve sezone.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Sloba je sa imanja Velikog šefa otišao bez lepše polovine, a Luna i Jelena komentarisale su celu situaciju iz prošle sezone.

Ja nisam želala da uđem u Zadrugu, nisam bila psihički spremna ali sam morala. Želela sam da uzmem novac koji meni pripada - izjavila je Luna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Vi ste bili zajedno. Živeli ste zajedno. Praktično ste bili u braku. Ti su mu bila žena, a ne ljubavnica - rekla je Jelena.
Povlačio se i prao. Nju je dizao u nebesa, a od mene se prao. Nikada me nije zaštitio. Pričao je da je naša ljubav bila samo u okviru Zadruge. Drago mi je da sam se toga rešila. Kada me je okrenuo, iskreno bilo mi je žao jer sam videla da on zapravo druga osoba - pričala je Luna.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K. K.

#Jelena Golubović

#Luna Đogani

#Sloba Radanović

#Zadruga 2

'