AKTUELNO

Mina ronila suze zbog Aleksandre!

Ovo veče rezervisano je da puštanje video-klipova svega onoga što se dešavalo u prethodnim danima. Ogovaranja, rasprave, dogovori su svakodnevna dešavanja u Zadruzi, a večeras su zadrugari bili svedoci njihovih postupaka.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Glavni akteri na video-snimku bile su Rebeka Popović, Jelena Krunić i Mina Vrbaški. Naime, Rebeka je tešila Minu jer se posvađala sa Aleksandrom Subotić, a potom ju je posavetovala i Jelena.

Mina je imala želju da prokomentariše video-snimak, a potom su i ostali akteri dali svoj sud.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja u ovom klipu nisam ništa loše rekla. Dobila sam najmanji budžet i rekla sam da ne želim da jedem sa njima. Aleksandra je to loše shvatila pa samo se posvađale. Preplakala sam ceo dan i to ne bih radila da mi neka osoba ne znači - pričala je Mina.
Ja sam njoj rekla da se posvađala sa Aleksandrom i plače, a zna je samo dva meseca. Lunu zna mnogo duže i nije plakala kada su se posvađale - rekla je Jelena.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Ja sam ove godine više posvećena Aleksandri nego Luni - izjavila je Mina.
Što se tiče prijateljstva Lune, Mine i mene, tu nema konkurencije. Mnogo je ružno što se prijateljice svađaju pred svima. Ja sam se osećala loše jer je ona plakala zbog mene. Ja sam se sklanjala od nje jer ne volim da se raspravljam sa njom pred svima - pričala je Aleksandra.

Foto: Zadruga - RTV Pink

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

K. K.

#Aleksandra Subotić

#Mina Vrbaški

#Zadruga 2

'