AKTUELNO

Veliki šef zgrožen nečistoćom.

Zbog nehigijene u Beloj kući, Veliki šef je bio prinuđen da pošalje čistačice kako bi prostorije ovog velelepnog zdanja vratile u prvobitno stanje i ovime stavi do znanja zadrugarima koliko su nemarni.

Foto: TV Pink Printscreen

Veoma smo zabrinuti zbog činjenice što hranu čuvate na mestima koja nisu predviđena za to. Ideja o sakrivanju hrane je otišla predaleko, hrana koju jedete je obično bila na podu, prašini, ispod kreveta. Kako se niko ne bi razboleo, odmah ćete svu hranu staviti u frižider i ostavu. Hrana se ne sme čuvati u spavaćoj sobi. I nije reč samo o hrani već i higijeni. Zbog toga smo odlučili da pošaljemo čistačice koje će izglancati kuću. Vas očigledno nije sramota zbog nehigijene po kući, a mi ne želimo da se zaraza širi, pa vam šaljemo čistačice, na koje ne treba da se navikavate - pročitao je Mića pismo.

Čistačice su istog trenutka došle u Belu kuću i počele sa raspremanje, a za to vreme su zadrugari poveli polemiku ko je od zadrugara najproblematičniji. Ono u čemu su se usaglasili jeste da njihovo ponašanje nije u redu i da će ubuduće povesti računa o higijeni.

Foto: TV Pink Printscreen

Lepi Mića je među zadrugarima zaveo red i iskritikovao ih sve, a naročito Branislava Radonića Brendona.

Pročitajte još: NEKO VREME ĆU SPAVATI SA DEBILIMA: Jelena Golubović pred ulazak u Zadrugu promenila mišljenje o Luni, EVO ŠTA SADA KAŽE ZA NJU! (FOTO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilogu koji je dostupan ispod ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

Foto:

#Zadruga 2

'