AKTUELNO

Već vidi njihov zajednički život.

Turbulentan odnos Zerine Hećo i Baneta Čolaka sve više privlači pažnju javnosti. Priliku da sa gledaocima podeli svoje viđenje odnosa i razloga zbog kojih se često svađaju Užičanin je imao u intervjuu koji je obavio sa njim Ognjen Amidžić.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Iskreno da ti kažem sad sam dobro, ali dešava se da nisam. Neke stvari mi smetaju ovde, te stvari mi napolju nisu smetale, gluposti. Postajem ljubomoran. Radim na tome da to promenim - rekao je Bane, pa nastavio da komentariše svoj odnos sa Zerinom:

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nikada nisam bio ovako zaljubljen. Kratko smo, ali desilo se. Ona pokazuje emocije na čudan način, Bog zna šta mi je sve sipala u piće kad smo se upoznali. Polugole devojke prolaze pored mene, ne primećujem ih ovde. Raskidamo toliko puta uzalud, mada ja bih prihvatio raskid samo kada bi osetio da iskreno to želi, nisam ja sada neki ludak. Mislim da ona pretera nekada oko reči koje izgovori kada se svađama - govorio je Bane.

Ognjen je spomenuo njegovu majku Jasminu i njen stav o vezi sa Zerinom, ali i o mogućnosti da Zerina zatrudni u Zadruzi.

Svi dobro znaju koliko mi je bitno mišljenje moje majke. Ja sam preko poziva i dolaska nje ovde ostao pri sebi. Dokazao sam koliko je volim. Krivo mi je, ali šta da radim. Krivo mi je bilo isto kada je test za trudnoću bio negativan. Ponadao sam se i već sam zamislio naš život. Mada nije ni vreme ni mesto da se to ovde dogodi. Treba napraviti uslove za dete - rekao je iskreno Bane.

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-snimku ispod teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Bane Čolak

'