AKTUELNO

Ipak je uspeo da je ubedi i ostane.

Bora Santana je kao ovonedeljne potrčke izabrao Lunu Đogani i Davida Dragojevića koji će narednih sedam dana provesti u izolaciji. Aleksandra Subotić, Davidova devojka se odmah uselila kod njih, ali je sa njom došao i Nemanja Tošić koji je pokazao jasne simpatije prema blogerki.

Foto: TvPink Printscreen

Kada ga je Đoganijeva videla na vratima, bila je zabezeknuta i nije mu dozvolila da provodi noć sa njima, a naročito ne da spava sa njom u krevetu jer je to samo dozvoljavala bivšem dečku Slobi Radanoviću.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Nećeš ovde spavati. Dole, ovde spavaj. Ne za*ebavaj, nećeš spavati sa mnom u krevetu. Nisi ti moj dečko, šta ti izigravaš. Moj dečko je spavao ovde jer je bio moj dečko, ti nisi moj dečko. Ovu liniju ne smeš da pređeš - stavila je Luna do znanja Nemanji.
Što ne mora da znači da jednog dana neću biti - odgovorio joj je Nemanja.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je Nemanja ostao u izolaciji, on se malo po malo približavao Luni, a ona mu je ponovo skrenula pažnju na njegovo ponašanje.

Prestani da mi se približavaš, da se ponašaš kao da si mi dečko. Moraš da znaš granicu. Vidi dokle si došao, samo što me ne dodirneš rukama - vikala je Luna na Nemanju.

Pročitajte još: Miljana UPUTILA REČI PODRŠKE Darku Laziću, pa dala OBEĆANJE DA ĆE GA POSETITI! (VIDEO)

Kako je sve izgledalo pogledajte u video-prilozima koji su dostupni u nastavku ovog teksta.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'