AKTUELNO

Nije mogao da dođe sebi.

Toma Panić je tokom današnjeg popodneva pobesneo zbog provokacija njegove bivše simpatije Olje Bajrami. Pa je po celom imanju vikao i žalio se zadrugarima da nije navikao na toliku količinu zlobe koja postoiji u Beloj kući.

Foto: TvPink Printscreen

Naime, ona mu je rekla da nešto zbog čega se on i te kako potresao, pa nije mogao sebi da dođe od šoka, a svoje nezadovoljstvo je podelila za zadrugarima.

Zloba, zlobska. To je ne moguće tako da bude.Da li je moguće Mićo da toliku zlobu imaš u glavi. Možda mi je kum, možda mi je deda umro od nečega. Koliku ti zlobu moraš da imaš da meni kažeš da mi ide krv iz du*eta. Možda je meni neko drag to rekao. Da li možete da verujete da je to neko rekao - žalio se Toma Krunićevoj i Lepom Mići.

Foto: TvPink Printscreen

Toma je insisitirao da ostatak vremena provede sam kako bi se smirio i kako bi lakše podneo ono što mu je ova zadrugarka rekla.

Pročitajte još: NJENA POSTELJINA JE NAJPRLJAVIJA: Keti nakon napuštanja ZADRUGE OTKRILA ŠKAKLJIVE DETALJE O BIVŠIM CIMERIMA, a onda i šta se dešava između Lune i Marka!

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'