AKTUELNO

Ponovio je pred svima da se Davidu sviđa Luna.

Između Aleksandre Subotić i Lepog Miće već danima bukti sukob jer Aleksandra tvrdi da on želi da uništi vezu između nje i Davida Dragojevića. Subotićeva optužuje Miću da namerno pokreće glasine da se Davidu sviđa Luna Đogani, a dok su zadrugari igrali "Igru istine" ona je svojim pitanjem potkačila Miću.

Foto: TvPink Printscreen

Posle žitarica koje si jeo, počeo si da se hraniš zlobom. Da li si se i u kolikoj meri juče nahranio, pošto vidim da si sit i da ti ništa ne fali - glasilo je pitanje.
Draga Aleksandra, priča o tvojoj porodici je bila javna i smejala ti se cela nacija. Ja sam ostvaren, sve sam postigao u životu. Ceo svet sam obišao pet puta. To mržiš sebe jer si zdepasta i ružna, imaš komplek jer je pored tebe dečko koji je lep kao lutka. Ti si devojka koja je imala tužno i nesrećno detinjstvo. Ja vas sve voli, samo vam skrećem pažnju da ne radite to što radite. Krivi sebe, a ne mene što on gleda Lunu - rekao je Lepi Mića.

Foto: TvPink Printscreen

Aleksandra je ponavljala da je Mića pun mržnje jer ga niko ne voli, pa je potkačila i Marijanu Zonjić za koju tvrdi da je njegova "pulenka".

Ti prodaješ ovde priču glupavim devojčicama - kazala je Aleksandra.
Ti si glupava Aleksandra. Šta ti radiš, nećeš ceo život biti po rijalitijima - branila se Marijana.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: Matora pred svima otkrila da OLJA IMA DEČKA U SPOLJNOM SVETU, a onda je ona sa KNEDLOM U GRLU odlučila da progovori o tome! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'