AKTUELNO

Častile su jedna drugu uvredama.

Maja Marković i Jelena Golubović se svakodnevno sukobljavaju od kada je Maja javno priznala da je imala s*ks sa Markov Miljkovićem . Jelena je tada stala na Markovu stranu i optužila Marinkovićevu da ne zaslužuje poštovanje jer je ušla u nečiji krevet bez emocija.

Tokom večerašnje "Igre istine" došlo je do novog sukoba između njih dve zbog pitanja koje je Zlata Đurković postavila Maji.

Foto: TvPink Printscreen

Svaki dan slušam svađu između tebe i Jelene Golubović. Da li je to zbog Marka? - pitala je Zlata.
Da li je ona ljubomorna, ne znam, ali ona je frustrirana. Mislim da je ona ljubomorna na to što sam ja bila sa Markom. Nezadovoljna je sobom zato što nije ostvarena kao majka, pa ima problem sa mladim i lepim devojkama. Zaljubljena je u Marka. Da je valjala takva kakva je, do sada bi bila udata - rekla je Maja.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Zato što su te j*bali i odj*bali, na to da budem ljubomorna - pitala je Jelena, pa navela pet ukućanji koje su po njenom mišljenu lepše od Maje.

Njih dve su se zatim popele na sto da bi zadrugari procenili koja je od njih dve lepša.

Kako je sve izgledalo pogledajte u sledećem video-prilogu.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

PROČITAJTE JOŠ: JA SAM GA MAZILA, LJUBILA I GRLILA, SVE SMO RADILI: Eleonora pričala o odnosu sa Stolićem, a potom otkrila KOJI JOJ SE MUŠKARAC DOPADA! (VIDEO)

Autor: J. R.

#Zadruga 2

'