AKTUELNO

On se trudi da joj maksimalno udovolji.

Zadrugari večeras odgovaraju na pitanja sedme sile. Novinar najbržeg portala u Srbiji, portala Pink.rs, Darko Tanasijević je imao pitanje za Davida Dragojevića koje se odnosilo na njegov odnos sa devojkom Aleksandrom Subotić.

Foto: Zadruga - RTV Pink

Naime, Subotićeva neretko prebaci svom dečku da je zbog njega u očima zadrugara najgora osoba i osuđuje ga što je on ravnodušan prema njoj i ne posvećuje joj dovoljno pažnje.

Foto: TvPink Printscreen

Zbog čega je Aleksandra ljubomorna i zbog čega je ona ljuta što tebe zadrugari vole? Zar Aleksandri ne bi trebalo da bude drago što te svi zadrugari hvale i govore o tebi najlepše - upitao je Darko Dragojevića.
Ona nema na koga da bude ljubomorna. Ona ispada ta koja je loša, ona smatra da ako ne bi bila pored mene, ja bih bio potpuno drugačiji. Ona uvek ispadne da je bezobrazna, nije ona ljubomorna na mene, samo misli da je gora od mene - pravdao je David Aleksandrino ponašanje, a onda dodao:

Foto: TvPink Printscreen

Kad god mogu ja volim da se pokažem zadrugarima, da se družim sa svima. Nađem uvek neki zdrav jezik. Ne mogu ja da se družim sa tim zadrugarima. Kad se njoj ne sviđa neko društvo, ja onda odem kod nje, da se ona ne bi osećala zapostavljeno - rekao je Dragojević.

Pročitaje još: LAZAR IMA PORNO-SNIMAK SA UČESNICOM ZADRUGE, A SPAVAO JE SA NJIH TRI: Jerin prijatelj otkrio njegove AFERE, pa progovorio o njegovoj VERENICI! (FOTO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#David Dragojević

#Zadruga 2

'