AKTUELNO

Još jedno burno veče.

Ponedeljak veče je od skoro jedno od najburnijih večeri jer tada voditelj Milan Milođević vrši pretres tema i odnosa koji su pruvukli najviše pažnje ove nedelje sa zadrugarima. Jedna do glavnih bila je svakako veridba Karađorđa Subotića i Ivane Vrbaški.

Foto: RTV Pink

Dok je neiscrpno iznosila svoj stav o ponašanju svog oca, ona se setila Aleksandra Čabarkape sa kojim ima ćerku Magdalenu.

Meni su moji roditelji napravili takvu situaciju da ja moram da uđem u rijaliti i da se operem. Ja sam sa 16 godina ostavljena sama. Ja nisam kriva što je moja mama otišla preko, a tata bio u zatvoru. Osoba koja se pojavila u mom životu mi je u tom trenutku pružila normalan život. Za mene je bilo normalno da imam da jedem svaki dan, da budem u toplom domu i da mi kaže neko da sam lepa. On je mene ubedio da me voli i da će ta deca prihvatiti moje dete i da će sve to biti bajka. Svi me osuđuju jer je moja porodica mene tako stvorila - pričala je Aleksandra.

Foto: RTV Pink

Kada je Subotićeva završila svoje izlaganje, Karađorđe je ustao i otkrio da ona ima nameru da sa Ivanom Vrbaški radi ono što je ona sa njenom majkom Ljubom Pantović radila njemu.

Ljuba i Aleksandra hoće da naprave istu priču koju su napravile sa mnom, sad hoće to da urade sa Ivanom. Normalno sam joj prišao da kažem šta imam - rekao je kratko Karađorđe.

Kako je to izgledalo pogledajte u video-snimcima ispod teksta

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

I.R.

#Aleksandar Čabarkapa

#Aleksandra Subotić

#Karađorđe Subotić

'