AKTUELNO

Santana istakao da ne želi da kvari njihov odnos.

Četvrtak veče je u Beloj kući rezervisano za gledanje video-snimaka na kojima zadrugari pričaju o svojim cimerima po ćoškovima, a večeras je sve to obelodanjeno.

Naime, usledio je snimak na kome Adam Đogani prebacuje svojoj devojci Marijani Zonjić zbog previše prisnog odnosa sa Borom Santanom, na osnovu čega se može zaključiti da je mladi Đogani ljubomoran na svog cimera.

Foto: TvPink Printscreen

Ja nisam ovde muvao 10 devojaka, ja se ovde družim sa njima. Marijani je neprijatno da se druži, kada je Adam to meni prebacio. Nikad je nisam muvao dok je ona bila sa njim, jesam pipkao, ali... Volim žensko društvo. Ne ljutim se ja na Adama, on dečko ima pravo, on je dečko zaljubljen - rekao je Bora.
On je meni odavno zamerio što se družim sa Borom i Mićom. Ja sam njemu prebacila za Doroteu, jer znam šta je pričala o njemu iza leđa, a on je nastavio sa njom da se druži, a Bora ništa nije pričao meni iza leđa - dodala je Marijana.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je Zonjićeva spomenula Doroteu Jovanović, ona se našla uvređenom, pa je rešila da im odgovori na prozivke.

Marijani sam ja uvek bila bolna tačka. Ja sam rekla da je on pi*ast i ženskast i on je jedno ogromno derište koje ima 15 godina u duši i to je normalno za muškarce - rekla je Dorotea.

Foto: TvPink Printscreen

Pročitajte još: Karađorđe OGOVARAO ALEKSANDRU DA SE UGOJILA KAO MEČKA, ona se RAŽESTILA, pa priznala: Komentari mog oca su me UNIŠTAVALI PSIHIČKI! (VIDEO)

U video-prilogu koji se nalazi u nastavku ovog teksta možete pogledati kako je sve izgledalo.

Šta nas još očekuje pratite svakog dana od 21h u uključenjima UŽIVO na TV Pink!

D. B.

#Zadruga 2

'