AKTUELNO

Nakon što je američki pevač i glumac Doni Volberg na novogodišnju noć na Fejsbuku pokrenuo izazov pod nazivom 'Top bakšiši u 2020.godini' - i za račun od 78 dolara (8.340 dinara) konobaru ostavio bakšiš od 2020 dolara (oko 216.000 dinara), neki slavni i bogati prijatelji i poznanici su odlučili da ga prate u ostavljanju velikodušnih napojnica.

Tako se konobarica iz Masačusetsa Dženifer Navarija isto šokirala kad joj je biznismen i milijarder Erni Boš Jr. za račun od 157 dolara (oko 16.800 dinara) ostavio - 5.000 dolara (533.000 dinara) bakšiša.

Navarija je u restoranu u kojem radi posluživala sto za kojim je sedeo Boš sa tri prijatelja i, kako je rekla za lokalni FOX 23, malo je s njima popričala pre nego što je odnela račun od 157 dolara.

Kada je pogledala račun, prvo je pomislila da su joj ostavili napojnicu od 50 dolara (oko 5.330 dinara).

Foto: Facebook.com/Jennifer Navaria

- Tek kad sam spustila pogled skroz na dno računa, shvatila sam da gledam u četvorocifreni broj i počela sam da se tresem- ispričala je.

Milijarder Erni Boč Jr. objasnio je da ga je inspirisao Doni Valberg sa svojim Fejsbuk izazovom koji je postavio u novogodišnjoj noći.

- Doni, sad je red na tebi - napisao je Boš na računu pored četvorocifrene cifre, a dodao je i da se nada da će ga drugi pratiti.

Navarija je za Insider ispričala da se milijarderu zahvalila na Fejsbuku budući da je otišao pre nego što je videla koliku joj je napojnicu ostavio.

- To je jedna od onih stvari za koje nikada ne mislite da će se vama dogoditi - rekla je Navarija i dodala kako zbog gesta milijardera samo još više voli svoj posao u kojem i inače uživa.

#bakšiš

#konobarica

'