AKTUELNO

Šelbi Sampsons uz Masačusetsa nikada neće zaboraviti prvi sastanak sa muškarcem koga je upoznala preko interneta. Ono što je trebalo da bude zabavno veče pretvorilo se u pravu noćnu moru koja joj je ostavila traume i policijska fotografija.

Sve je počelo kada je Kristofera Kastilja, muškarca koga je pre toga poznavala samo onlajn, pokupila ispred njegove kuće na Roud Ajlendu. Nisu se dugo vozili kada su prošli pored jedne banke i on joj je rekao da stane.

Ne sluteći ništa, Šelbi je strpljivo čekala Kristofera koji je u jednom trenutku izleteo iz banke i dotrčao nazad u automobil sa sunčanim naočarima na licu i pištolljem i 1.000 dolara u rukama.

- Vozi, j***te! - naredio je.

Kristofer je ovih dana osuđen na pet godina zbog pljačke i napada na policajca. Tužilac je na suđenju otkrio šta se desilo tog dana u banci.

Kristofer je službeniku u banci pokazao pištolj i naredio mu da mu da 1.000 dolara. Brzo je otrčao do auta i zaprepašćenoj Šelbi naredio da ga odveze. Ona ga je isprva poslušala, ali kada je videla policijske sirene u retrovizoru, zaustavila je vozilo i izašla napolje.

On je ostao da sedi u automobilu, ali je napao policajca koji je pokušao da ga odvede.Šelbi je oslobođena optužbi za saučensištvo u pljački, piše "Dejli Mejl".

#Sastanak

'