AKTUELNO

Dobro ste pročitali - u prodaji je čips sa ukusom vagine.

Do juče smo vest da je Gvinet Paltrou plasirala sveću sa mirisom vigine doživljavali šokantnom, sa razlogom. Danas imamo priliku da se upoznamo sa čipsom sa ukusom vagine. Pušten je u prodaju, a dolazi iz kompanije "Chazz" iz Litvanije.

Verovali ili ne, čelnici ove kompanije ističu da je ovaj proizvod plasiran zbog nedostatka seksa među milenijalcima. U saopštenju stoji da su "ovaj katastrofalan trend shvatili vrlo lično", a kompanija se poziva na istraživanje koje sugeriše da "milenijalci imaju tri puta manje seksa nego što su imali njihovi roditelji u njihovim godinama".

"Nakon što ga probate, setićete se svojih najluđih ljubavnih avantura, svoje prve prave ljubavi", piše na službenoj stranici kompanije.

Ako je suditi po fotografijama koje kompanija plasira na društvenim mrežama, reklo bi se da su se zaista potrudili oko marketinga. Korisnici ne prestaju da bruje o ovom proizvodu, a kako se navodi, možete ga pokloniti partneru za "početak romantične večeri".

Njegova cena iznosi skoro 1.200 dinara i možete ga kupiti samo u Evropi. Naravno, čips je naišao na burne reakcije u javnosti.

"Voleo bih da je ovo šala, ali bojim se da nije", "Ne mogu ni da shvatim kome misle ovo da prodaju", "Ne želim ni da razmišljam o aromi ovog čipsa", "Je l' ovo stvara veće uzbuđenje ili šta?", "Zašto bi iko voleo da jede nešto sa ukusom vagine?", glasili su brojni komentari.

Inače, čips se sastoji od 56 odsto krompira, biljnog ulja, soli, luka, šećera, ekstrakta kvasca, prirodne arome, limuna u prahu , peršuna, lovorovog lista i sl.

Autor: