AKTUELNO

Upoznajte saveznike za borbu protiv masnih naslaga i odmah krenite u akciju!

Čuli ste već za tradicionalne savete koji se daju pojedincima koji pokušavaju da smršaju. Ako ste jedan od njih, verujemo da ste čuli i da je prvo što su vam savetovali dijeta i fizička aktivnost. I istina je. Ukoliko promenite način ishrane, smanjite unos kalorija, pametnije birate namirnice i sve to ukombinujete sa vežbanjem, napredak ćete primetiti.

Međutim, šta se dešava kada se situacija promeni, kada je fizička aktivnost svedena na minimum, a stres povećan na maksimum? Kada nemate vremana da isplanirate obroke i kada žonglirate između posla, dece i kuće? Znamo, nije jednostavno, ali da znate da nije ni nemoguće posvetiti se rezultatima i mršavljenju.

Potrebno vam je par trikova koje je jednostavno primeniti. Umesto dijeta, trudite se da ishrana bude zdrava (što više voća, povrća, manje industrijske hrane, manje prženja, testa i manje slatkiša) i već ste na dobrom putu. Nije poenta u izgladnjivanju i dijetama. Fizička aktivnost? Pa ne računaju se samo intenzivni treninzi u teretani. Izađite, prošetajte, zamenite lift stepenicama, uradite kratak trening kod kuće. Svaki vid fizičke aktivnosti se računa! Pored ova dva važna saveta, važano je i da izaberete dobrog saveznika koji će vam pomoći da rezultate postignete brže i da se zaista oslobodite viška kilograma i kažete „ćao masne naslage!“

Još jedna stvar, pre nego što izaberete svog saveznika. Nismo svi isti, neki se bore sa masnim naslagama, neki sa zadržavanjem vode u organizmu i nadutišću, neki sa nezasitim apetitom i željom za slatkišima, zato su svakom od nas potrebni personalizovani saveznici na putu ka rezultatu. Mi vam predstavljamo sledeće:

Foto: Promo/Abela Pharm

Saveznici za sagorevanje masnih naslaga: Herbafast Lady i Herbafast Avantgarde

Način korišćenja: U periodu od 30 dana, ujutru, pola sata pre obroka pije se jedna kapsula Herbafast Lady, a nakon 30 dana prelazi se na Avantgarde kapsule koje se piju pola sata pre ručka. Pije se takođe jedna kapsula dnevno. Savetuje se povećan unos vode u toku dana.

Dejstvo: Lady kapsule sadrže prirodne sagorevače masti (kapsaicin i piperin), a Herbafast Avantgarde kapsule sadrže i đumbir i papriku koji dodatno ubrzavaju metabolizam i proces sagorevanja masnih naslaga.

Foto: Promo/Abela Pharm

Saveznici za ubrzani Detox organizma: Herbafast Detox i Herbafast Avantgarde

Način korišćenja: Prvo se radi faza Detoxa koja traje 10 dana. Piju se dve kapsule Herbafast Detoxa na dan uz povećan unos vode. Nakon završene faze Detoxa posle 10 dana, prelazi se na Avantgarde kapsule. Pije se jedna kapsula na dan, najbolje ujutru ili popodne pola sata pre obroka.

Dejstvo: Herbafast Detox kapsule čiste organizam, izbacuju višak nagomilane vode i toksina zbog dodataka herbe rastavića, lista Java čaja, lista breze i ploda kleke. Herbafast Avantgarde kapsule sadrže dodatak koprive koja sprečava dalje taloženje vode, a zajedno će podstaći smanjenje vidljivosti celulita.

Foto: Promo/Abela Pharm

Saveznici za manji apetit i smanjenu želju za šećerom: Herbafast Avantgarde i Herbafast Fiber

Način korišćenja: Prvih 10 dana se koriste Herbafast Avantgarde kapsule. Pije se jedna kapsula dnevno, najbolje ujutru ili popodne pola sata pre obroka. Nakon toga, prelazi se na Herbafast Fiber kesice. Sadržaj se rastvara u čaši hladne vode i sadržaj se pije odmah nakon rastvaranja, pola sata pre ručka i pola sata pre večere. Nakon Fibera se pije još jedna čaša obične vode.

Dejstvo: Herbafast Avantgarde kapsule će zbog dodatka minerala hroma smanjiti želju za šećerom i regulisaće metabolizam šećera u krvi, dok će Herbafast Fiber zbog biljnih vlakana koje sadrži učiniti da se osećate sito u dužem vremenskom periodu. Pored toga Fiber će smanjiti prekomeran unos kalorija jer će vlakna u crevima delovati poput sunđera – upiće vodu i zarobiće ugljene hidrate kao i masti. Brzim proslaskom kroz creva sprečavaju iskorišćavanje kalorija i taloženje na kritičnim regijama kao što su bokovi, stomak i butine.

Ukoliko ste se pronašle u nekom od prethodnih pasusa, izaberite svoje saveznike i krenite ka ostvarenju rezultata već danas!

Autor: Pink.rs

#Zdravlje

#masne naslage

#mršavljenje