AKTUELNO

Moguće je uz aparat koji čini čuda!

Ako ste se pitali kako da započnete svoju nedelju sa 20.000 trbušnjaka i to vam zvuči neverovatno, mi vam otkrivamo da je i te kako istinito! Moguće je uz Emsculpt aparat koji čini čuda, a vaš gluteus će postati čvrst i spreman za leto 2021!

Emsculpt je aparat nove generacije koji deluje direktno na mišiće koje definiše kontrakcijama. Za samo 30 minuta dnevno, vaše telo će doživeti transformaciju i ponosno možete dočekati leto 2021. u minijaturnom bikiniju. Naravno, aparat mogu koristiti i muškarci. U kombinaciji sa redovnim vežbama, lakše dolazite do svog "fitnes goals".

Uz Emsculpt oblikujemo telo tokom četiri seanse - treninga, ali bez vremena za oporavak, bez pripreme pacijenta i bez anestezije. Kada je u pitanju neinvazivno oblikovanje tela, a na zadovoljstvo svih onih koji su jedva čekali da jedan ovakav aparat kao što je EMSCULPT dođe u Srbiju, BT klinika je postala jedino mesto u regionu na kome možete vežbati uz pomoć ovog magičnog aparata.

Aparat Emsculpt omogućava svima onima koji bi želeli da zategnu svoje telo i da ga oblikuju, a da to učine u znatno kraćem vremenskom periodu. Garancija je Dr Sci. Med. Brankica Tepavčević, specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije sa više od 20 godina radnog iskustva.

Emsculpt deluje direktno na mišić i zaobilazi kontrolu mozga, tako da može da aktivira do 100 posto mišićnih vlakana, za razliku od treninga, sporta - maksimalno 40 posto voljne aktivacije.

Uz fotografije pre i posle, pozivamo vas da svoj tretman na aparatu o kom svi pričaju zakažete na broj telefona 011 3808 754.

Autor: Pink.rs

#Emsculpt

#Emsculpt aparat