AKTUELNO

Slika u kupaćem kostimu govori sve!

Leto je već u punom jeku, a stari problemi sa nerešenim viškom kilograma se ipak javljaju, jer uvek ima onih par kilograma koji nam sreću kvare. Pravo pitanje je da li je u zadnji čas korekcija težine ipak moguća, da bi na odmor otišli koliko toliko bezbrižni i samouvereni, jer slike u kupaćem kostimu otkrivaju sve. 

Jedna od osoba koja je rešila da testira naše pitanje na svom primeru je i naša poznata pevačica Goga Sekulić. Naime, ovih dana su Instagram preplavile njene vrele fotografije u mini bikiniju pokraj bazena, a u opisu fotografije je sa ponosom istakla kako je uspela da za kratko vreme smanji broj kilograma. Za njenu novu figuru je zaslužan Herbafast Beauty Concept!

-Kao što sam i obećala, podeliću moja prva iskustva sa @herba_fast Beauty Concept-om! Primećujem da mi je apetit mnogo manji i kontrolisaniji, jedem balansirane obroke i svako jutro započinjem sa Lady kapsulama, dok u toku dana kada mi se prijede nešto slatko popijem kesicu Fiber-a od čokolade koji je bogat biljnim vlaknima i daje mi osećaj sitosti.

-Kilažu ne merim, ali se već osećam komotnije u stvarima koje su mi bile knap.

- Ovog puta za leto se spremam u minut do 12, i zato mi je trebalo efikasno, a zdravo rešenje! Dobila sam preporuku od prijatelja koji je uz novi mesečni program @herba_fast “Beauty Concept” smršao 12kg.

 - Prvih 7 dana krenula sam sa Detox kapsulama koje izbacuju višak tečnosti i nakupljene toksine iz organizma. Spremna sam i na promenu ishrane koja se preporučuje uz ovaj koncept i naravno javljam vam rezultate.

Više o ovom novom “Herbafast Beauty Concept-u”pročitajte na linku u opisu @herba_fast.

Autor: M.K.