AKTUELNO

Ekipa portala Pink.rs posetila je proslavu 18. rođendana Pinkove zvezdice.

Superfinalistkinja jubilarne sezone spektakularnog takmičenja "Pinkove zvezdice - All stars", Teodora-Tara Stojanović, oduševljavala je publiku iz nedelje u nedelju svojim talentom za pevanje i ples svake nedelje dok je trajalo takmičenje, a zbog njene raznovrsnosti u odabiru pesama, kao i jedinstvenosti, svi su jedva čekali da izbaci prvi singl.

Koliko je bilo interesovanje za ovu mladu zvezdu, govori i činjenica da je njen duet sa talentovanom Angellinom, pesma "Gad", po svom izbacivanju izbila na prvo mesto trending liste na popularnoj platformi Jutjub, gde se zadržala neko vreme. Osim uspeha prve pesme, Tara je ovih dana imala još jedan razlog za slavlje.

Ona je 18. decembra napunila 18 godina, a odlučila je da ovaj dođagaj upriliči proslavom na jednom poznatom beogradskom splavu. Među zvanicama su se našli i njeni drugari iz Pinkovih zvezdica, plesači koji su je pratili na nastupima, muzički saradnici, kao i poznata imena srpske Jutjub scene.

Foto: _prettylittlephotographer_

Foto: _prettylittlephotographer_

Ekipa portala Pink.rs našla se na licu mesta i zabeležila trenutak kada je Tara oduvala svećice sa svoje torte. Njeni prijatelji su je iznenadili kada su krenuli da pevaju rođendanske pesme, a njen kolega i najbolji prijatelj Mateja Vukašinović izneo je tortu, a ceo događaj zabeležila je Tarina mama. Za oko nam je zapala i Tarina promena imidža, koja je odlučila da svoju kosu ofarba u plavo.

Popričali sa Tarom, koja nam je otkrila da li se nešto promenilo u njenom životu kada je napunila 18 godina.

Osećam se apsolutno isto. Ništa se nije promenilo, a mislila sam da će se sve promeniti. Očigledno ću biti odgovornija za sebe i moraću neke odluke sama da donosim. Spremna sam, ne plašim se ničega - istakla je Tara, pa dodala:
Dosta stvari mi se izdešavalo od kako sam postala punoletna, ali nažalost ne tako divnih. Možda je to lekcija.

Tarina pesma "Gad" postala je pravi hit, a u ranijem intervjuu za naš portal, talentovana Pinkova zvezdica nam je otkrila da sprema nešto nesvakidašnje, svoju prvi rep pesmu i to na srpskom jeziku. Upitali smo je kako napreduje njen projekat, a ona nam je ispričala da jedva čeka da je podeli sa svojom publikom.

Nova pesma je potpuno nova fora za našu muzičku scenu. Jedva čekam da je čujete! - poručila je Teodora.

Foto: _prettylittlephotographer_

Autor: M. Popović

#Teodora Tara Stojanović

'