AKTUELNO

Bez dlake na jeziku!

Voditeljka Ivana Šopić dala je reč Lejdi Di kako bi iznela svoju nominaciju.

Što se tiče Nenada, sa njim imam dobru komunikaciju. Juče ili prekjuče sam imala nezgodnu situaciju sa Teodorom. Jako loše utiču njihove svađe na mene, katastrofa, samo viska i dreka. Imala sam tu situaciju sa Teodorom, gde se on nije umešao, ostavio mi je lep utisak, nije me ni vređao, ćutao je, nije imao komunikaciju nakon toga sa mnom. Što se tiče Miljane, u početku, desilo se da sam imala taj zadatak sa Zolom, što nisi mogla da pređeš preko toga. Ne mogu da kažem, uputila si mi izvinjenje, ja nisam osetila da treba da ti uputim izvinjenje nazad. Dok nisi počela da imaš sukobe sa Đedovićem, Matorom i Kačavendom, tada si počela i meni da dobacuješ, da me provociraš. Poslaću Miljanu, sačuvaću Nenada - rekla je Lejdi.

Foto: TV Pink Printscreen

Bebica je bio meni noćna mora, a sada mi je postao drag. U korektnim smo odnosima. Koliko čuvaš, toliko je i tvoje. Ja potpuno verujem Teodori, tvoja ljubav, tvoja stvar, tvoja devojka, tvoja stvar. Neću vas više ni komentarisati tako, jer sam počela da verujem u to i sve dok bude tako, neću reći komentar koji bi te pogodio. Što se tiče Miljane, ona je neko prema kome sam ja uvek bila korektna, da me probudi u bilo koje vreme, ja sam tu za nju. Miljana me je prekjuče jako naljutila, milion puta je ispadala nezahvalna prema meni i bezobrazna, kada sam rešila da prekinem komunikaciju sa njom. Miljana nije čula da me je neko uvredio, ali se zato priklonila većini stola. Pošto sam mnogo besna na nju, nju ću da pošaljem u izolaciju - rekla je Malivuk.

Foto: TV Pink Printscreen

Mi se nikada nismo družili Bebice,, sve ćemo rešiti na sudu. Ovde si niko i ništa, da je pao sneg, okliznuo bi se. Smešan si i nebitan si, tako debeo, ružan i mator. Hej, gde si Miljo?! Sve sam zaboravio šta sam hteo da kažem. Što se tiče moje bivše rijaliti devojke, ne razgovaramo u poslednjih mesec dana, ona me je pozvala da popričamo da ostanemo u dobrim odnosima. Dosta je da se budališem, dosta od mene. Velika većina ovih ljudi misli da sam folirao da si mi se dopala zbog benefita...Sačuvaću Miljanu, poslaću Bebicu - rekao je Darijan.
Da su ove nominacije bile pre mesec dana, izgledale bi drugačije. Naš odnos nije isti od Odabranih, kada smo se posvađale i kada sam te izbacila iz kreveta. Nisi kompetentna da bilo kome šta da kažeš, moraš da shvatiš da nisam glupača koja ne može da nasedne na bilo šta, ja sam inteligentnija od tebe. Ne znaš da se odbraniš, ne znaš ti ništa, plašiš se Bebice da ne ispadneš glup, ali ću tebe ostaviti - rekla je Sneža.

Foto: TV Pink Printscreen

U video-prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: N. Ž.