AKTUELNO

Nova ministarka privrede u Vladi Republike Srbije, Adrijana Mesarović danas je zvanično preuzela dužnost od dosadašnjeg ministra Slobodana Cvetkovića.

Oni su potpisali Zapisnik o primopredaji dužnosti i tom prilikom razmenili su mišljenja o aktuelnim pitanjima iz oblasti privrede.

- Počastvovana sam i zahvalna na prilici koja mi je pružena, da preuzmem dužnost ministra privrede u Vladi Republike Srbije. Ovo je za mene veliki profesionalni izazov, ali još veća odgovornost. Trudiću se da svojim radom i rezultatima opravdam poverenje koje mi je ukazano - poručila je ministarka Mesarović, a navodi se u saopštenju Ministarstva privrede.

Ona je zahvalila Slobodanu Cvetkoviću na radu u prethodnom periodu.

Mesarović je istakla da moramo da radimo više nego pre kako bismo ostvarili ciljeve koje je postavio predsednik Vlade Republike Srbije Miloš Vučević.

- Bila je čast i privilegija obavljati dužnost u ovom Ministarstvu. Ministarki Mesarović želim sreću i uspeh u daljem radu, i siguran sam u to da će na najbolji mogući način odgovoriti svim izazovima - rekao je Slobodan Cvetković prilikom predaje izveštaja o radu Ministarstva.