separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

crna-hronika

VEST ŠOKIRALA SRBIJU! Isplivala prepiska Zoranovog brata SA DEVOJČICOM (14): Tražio joj GOLE FOTOGRAFIJE?! (FOTO)


Mediji su došli do prepiske u kojoj dever ubijene Jelene Marjanović zavodi maloletnicu, ali se i hvali kako ima pedofilsku kolekciju slika, koju zove "riznica hrabrosti".


Miloš Marjanović, rođeni brat uhapšenog Zorana Marjanovića, mamio je preko Fejsbuka devojčicu staru samo 14 godina da mu šalje svoje gole fotografije, piše list Informer. U prepisci koju je objavio ovaj portal, Miloš devojčici priznaje i da ima mnogo pedofilskih slika koje čuva u kompjuteru i naziva ih "moja kolekcija", odnosno "riznica hrabrosti"! 

Da sve bude strašnije, upravo je Miloš odmah posle Zoranovog hapšenja 15. septembra dobio starateljstvo nad malom Janom (6), ćerkom zverski ubijene Jelene Marjanović!

Autor: E-stock/Miloš Rafailović

"Iskusno navlačenje"

Miloš se na svim društvenim mrežama predstavlja pod imenom Alimpije Gregor Sizeren Mike, i to uopšte i ne krije. U skandaloznoj prepisci sa devojčicom, koja datira iz 2014. godine, vidi se da Miloš veoma perfidno i iskusno zavodi devojčicu i "navlači" je da mu pošalje svoje gole slike. Informer je objavio detalje prepiske:

- Sweet (eng. slatke) su ti ove sličice s mora...

Devojčica mu se zahvalila, a Miloš je odmah nastavio:

- Ae budi gotivac i napravi neku sličicu za JA.

- Da, da, kako da neću... - odgovorila je devojčica ironično, a Miloš joj je, glumeći da je tužan, poručio:

- Partybreaker... (eng. kvariš zabavu).

Marjanović, međutim, nije tu odustao i nakon kratkotrajne bezazlene prepiske, ponovo se vratio na tu temu.

- U slučaju da skapiraš da je saradnja sa mnom mnogo gotivna stvar i da je kukavičluk jedna gej osobina... Moj mejl je... Trenutno se mrštim jer ne sarađuješ - napisao je Marjanović, uz smajli.

Na pitanje devojčice u čemu to ona ne sarađuje, Miloš joj je rekao:

- Ne sarađuješ jer nećeš da uđeš u moju kolekciju...

- Kakvu kolekciju - upitala je devojčica, a Miloš joj je spremno odgovorio:

- Reći ću ti, ali da ne govoriš okolo. OK?

Devojčica je pristala, a Miloš joj je zatim objasnio kako on to gleda na svoju pedofilsku kolekciju:

- Zovem je riznica hrabrosti. Devojke koje poznajem za tu kolekciju su mi uradile par sličica, koje su napravljene samo za JA i ne sme ih videti niko drugi, nikada... Naravno, one koje su imale hrabrosti... To mi je hobi...

Autor: Informer

Pošto devojčica ni tada nije pristala da bude deo njegove pedofilske "riznice", Miloš joj je napisao:

- Skapiraćeš već, kad malo porasteš. Rano je tebi za gotik bizarnosti - misleći ovde na darkerski, bizaran muzički pokret gotik, čiji je Marjanović vatreni pristalica.

Pošto je uvideo da njegova žrtva ne popušta, Miloš je u jednom trenutku krenuo da se izvlači iz ove priče.

- Pričam u pogrešnom pravcu. Nisi ti u tom fazonu... - napisao joj je.

- U kom fazonu? - upitala je devojčica.

- Tvoje granice su veoma čvrsto tu i nećemo ih dirati... Pusti me da bežim, dok ne prolajem još više. Danas sam baš bizzare... - objasnio je Miloš.

Devojčica se, međutim, u kasnijoj konverzaciji ipak zainteresovala za Marjanovića, pa mu je rekla i da je zanimljiv, što je Milošu očigledno godilo.

Na kraju prepiske Miloš poručuje devojčici da mora da prekine prepisku jer mu je došla "veštica" (?!?).

- Vidimo se sutra... Moram da se isključim... Došla mi ova veštica. Kis...

Nije poznato da li je vešticom nazvao svoju tadašnju devojku, koja mu je sada supruga, ili možda majku Zoricu ili snaju, sada ubijenu Jelenu Marjanović, piše Informer.

Autor: Facebook, Pink.rs

Otac žrtve se javio Informeru i predao prepisku

Ovu skandaloznu prepisku dostavio je Informeru otac devojčice koju je Miloš umalo uvukao u svoju pedofilsku mrežu.

On nije hteo da  kaže kada mu je ćerka priznala da se dopisivala sa Milošem, niti da li ga je prijavio policiji, ali je poručio da je u svakom trenutku spreman, ako ga pozovu, da svedoči pred nadležnim organima da je prepiska autentična i da je njegova ćerka bila žrtva Marjanovića.

Podsetimo, Jelena Marjanović pronađena je mrtva 3. aprila 2016, smrskane glave, u kanalu pokraj nasipa u Borči. Obdukcijom je utvrđeno da je ubijena dan ranije, sa više udaraca u glavu. Milošev brat Zoran Marjanović je 15. septembra, posle 17 meseci istrage, uhapšen zbog sumnje da je ubio suprugu, ali je na saslušanju u Višem tužilaštvu u Beogradu negirao taj zločin. Trenutno se nalazi u pritvoru Okružnog zatvora u Beogradu.

Nakon Zoranovog hapšenja, Centar za socijalni rad je njegovom bratu Milošu dodelio starateljstvo nad malom Janom. Ona sad živi u kući u Borči sa Milošem, njegovom ženom Milicom, babom Zoricom i dedom Vladimirom.

Pozivamo nadležne da ozbiljno istraže ovu skandaloznu prepisku između Miloša i maloletne devojčice i da sprovedu novu istragu koja bi utvrdila da li je on zaista podoban da se stara o Jani!

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

korisnik

povezane vesti