separator
Info
ZABAVAAKTUELNO

crna-hronika

Ovo su AKTERI KRVAVOG PIRA iz Segedina: Ubio je devojku, pa pokušao da presudi sebi (FOTO)


Tromesečna ljubavna veza između Blanke Kemiveš i Čeke Čanada (29) dramatično je završena juče u popodnevnim časovima u Segedinu nakon što je on ubio, a zatim pokušao da izvrši samoubistvo.


Kako se saznaje Čeke Čenad koji je iz Gunaroša, sela kod Bačke Topole i Blanka Kemiveš iz naselja Čentvira u Subotici bili su u vezi od 25. oktobra 2017. godine.  

Njih dvoje su pre par dana otputovali u Mađarsku kako bi zajedno proslavili Novu Godinu, a ubistvo se desilo samo nekoliko sati nakon proslave.  

Navodno je ovoj tragediji prethodila žučna svađa, koja se odigrala oko podne u stanu u Segedinu, a za mladića je ona izgleda bila presudna. Prvo je ubio nesrećnu devojku, a zatim rešio da počini samoubistvo. Pošto nije uspeo u svojoj zamisli, Čenad je pozvao Hitnu pomoć koja ga je prevezla u bolnicu, dok je kod devojke konstatovana smrt.  

Sudeći prema fotografijama na društvenim mrežama, Blanka Kemiveš je imala svoj salon lepote, a bila je poprilično društvena devojka pa je često izlazila. Sa druge strane Čeke Čenad je završio Poljoprivrednu školu u Bačkoj Topoli i često je na društvenim mrežama delio motivacione poruke.  

Iako zajedničkih fotografija nemaju, i Blanka i Čeke su javno izjavljivali ljubav jedno drugom u komentarima ispod fotografija, ali i delili komplimente te se vidi da je njihova veza bila puna ljubavi. Ipak šta stoji iza ubistva ali i svađe koja se desila tog popodneva i dalje je misterija.  

Vesti Minut dva

Nacionalni Dnevnik

Komični video i skrivena kamera

Komentari • 0

Komentari uvredljivog sadržaja neće biti odobreni.

korisnik

povezane vesti