AKTUELNO

Iako nije želela da se oglašava ovim povodom, nije mogla da ostane imuna na monstruozne izjave koje joj se pripisuju, a nije ih dala.

Modna blogerka Luna Đogani doživela je u noći između utorka i srede nervni slom kada je u "Zadruzi" ugledala Slobodana Radanovića, pevača sa kojim je u emotivnoj vezi bila tokom prve sezone rijaltija Televizije Pink. Čim ga je ugledala, vratile su se emocije koje su je u potpunosti razorile, a so na ranu bilo joj je Radanovićevo, kako kaže, rezervisano i hladno ophođenje prema njoj, zbog čega je plakala do ranih jutarnjih sati.

Foto: TV Pink Printscreen

Susret Lune i Slobe, koji je uživo pratio čitav Balkan, komentarisali su brojni korisnici društvenih mreža, Lunini roditelji, ali i sam Radanović, koji je otvorio dušu za Pink.rs. Mnogi su očekivali i komentar Kije Kockar, bivše Slobine supruge, koja se ovim povodom nije oglašavala sve do sada, kada se društvenim mrežama proširila njena lažna izjava, koju je morala da demantuje.

Foto: TvPink Printscreen

"Kija Kockar priznala: Uživala sam da gledam kako Luna pati! Dabogda završila u ludnici!" - glasio je navodni naslov teksta koji je podigao veliku prašinu na Instagramu, a budući da ovaj tekst nije objavljen, kao i da Kockareva nikada ovako nešto nije izjavila, imala je potrebu da se oglasi i da svoj komentar.

- Fanatici, ovo nikad nisam izjavila, niti je ovo negde objavljeno. I da jeste - laž je! Smešni ste sa lažnim člancima. Ja kad nešto mislim, ja to i kažem - napisala je Kija, a potom otkrila šta zapravo misli.

Foto: TvPink Printscreen

Pogotovo mi nije problem da kažem nešto, recimo, za ovog ološa. Ali... Ovaj cirkus mene ne zanima, lošu glumu ne volim. Ima toliko dobrih filmova na TV-u. Sad me zaobiđite - poručila je Kija, koja je svima jasno stavila do znanja da je nepoverljiva kada su Lunine suze u pitanju, te da veruje da je u pitanju gluma.

Foto: Instagram

Kako je to izgledalo u noći između utorka i srede pogledajte u video-snimku:

Pink.rs

#Kristina Kockar

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

#Sloba Radanović

'