AKTUELNO

Radanović je u najluđoj noći ipak odlučio da poljubi jednu damu!

Pinkova zvezda Slobodan Radanović ispratio je jednu od uspešnijih godina, koja je ujedno bila prepuna turbulencija, uspona i padova. Nakon što je doživeo ogromnu popularnost kada je izašao iz najgledanijeg rijalitija, Zadruge 1, on je počeo da privlači veliku pažnju javnosti, a naročito nežnijeg pola koji ga svakodnevno obasipaju komplimentima.

Sloba je napravio opštu pometnju kada je nastupao prvog dana u Novoj godini u jednom prestoničkom restoranu, a novinari sa portala Pink.rs stupili su u kontakt sa njim kako bi saznali koga je prvo poljubio u ponoć i kakva je bila atmosfera na samom dočeku.

Foto: E-stock/Miloš Rafailović

Odlično sam se proveo, pevao sam na privatnoj žurci. Baš je bila fenomenalna atmosfera, oduševljen sam. Prva mi je Gabrijela čestitala - rekao je Sloba.

Iako je pre par meseci usledio i razvod sa njegovom bivšom suprugom Kristinom Kockar kada ju je pred milionskim auditorijumom javno prevario i stupio u vezu sa blogerkom Lunom Đogani, oni su ostali u dobrim u odnosima, a Radanović nam je otkrio i šta mu je poželela u ponoć, a nije sakrio da još uvek gaji emocije prema njoj.

Foto: E-stock, Pink.rs

Srećna ti Nova godina, nešto... Šta god da ti kažem biće suvišno, ne sećam se tačno. Ne mogu da kažem da ne gajim emocije prema njoj - bio je iskren Radanović.

S obzirom na to da je Luna ponovo postala učesnica najgledanijeg rijalitija, javnost je imala priliku da vidi da blogerka još uvek nije zaboravila pevača, a mi smo ga upitali kako bi joj posle svega čestitao Novu godinu kada bi za to dobio priliku.

Želim joj sve najlepše u Novoj godini, da se pronađe i u zanimanju i u emotivnom smislu. Želim joj sve što želim i sebi - rekao je Slobodan.

Foto: Pink.rs

Za sam početak nove 2019. Radanović ima samo jednu želju i nada se da će je u narednom periodu i ostvariti.

Voleo bih da više vremena provodim sa roditeljima i da se naspavam. Oni su mi poželeli sve najlepše, da budem zdrav i srećan, u suštini šta god da uradim oni su tu da me podrže - rekao je Sloba.

K.Ristić

#Sloba Radanović

'