AKTUELNO

Stefan Despotović podelio je sa svojim pratiocima na društvenim mrežama važnu vest koja je probudila najdublje emocije kod njegovih prijatelja.

Bodibilder Stefan Despotović Despot, kojeg je šira javnost upoznala u sedmoj sezoni rijalitija "Farma", 2016. godinu upamtiće kao jednu od najlošijih u svom životu - naime, njemu je pre nekoliko meseci dijagnostifikovan tumor na mozgu, što je u potpunosti promenilo njegov život.

Despot nije želeo da se preda, već se hrabro upustio u borbu sa opakom bolešću u kojoj su mu pomogli mnogobrojnih humani ljudi, kao i brojne javne ličnosti i cimeri sa seoskog imanja, a nakon što je novac sakupljen, Stefan je uspešno operisan.

Foto: Pink.rs

Nekoliko meseci nakon velike životne drame Stefan se uspešno oporavio i konačno se vratio treninzima, o čemu je odmah obavestio svoje mnogobrojne prijatelje - on je objavio fotografiju iz teretane, a nije krio ushićenje zbog toga što opet vreme provodi u teretani.

Konačno! Natrag na posao - napisao je Despot, a zajedničku fotografiju sa mladim sportistom objavio je i pevač Stefan Jakovljević, koji je sa Despotovićem sklopio veliko prijateljstvo na najpoznatijem seoskom imanju nadomak Barajeva.

Autor: D. Tanasijević

#Farma

#Stefan Despotović Despot

#Stefan Jakovljević

'