AKTUELNO

Raznežila pratioce na društvenoj mreži.

Popularna pevačica Seka Aleksić trenutno sa porodicom, suprugom Veljkom i sinom Jakovom uživa u jednoj od najpoznatijih, ali i najskupljih banja u Sloveniji.

PROČITAJTE JOŠ: STIŽE JOŠ JEDNO UNUČE! Zorica Brunclik podelila SJAJNE VESTI

Foto: Privatna arhiva

Čitavoj porodici, osim luksuznog apartmana, na raspolaganju su otvoreni i zatvoreni bazeni s termalnim vodama, džakuziji, spa i velnes programi, slane sobe i sve ono što će im pomoći da se u potpunosti opuste. U reklaksiranju će ih, ipak, omesti živahni i razdragani Jakov, koji sate i sate provodi igrajući se u vodi, što brižnim roditeljima ne pada teško, budući da su najradosniji kada vreme provode u igri s svojim jedincem.

Foto: Privatna arhiva

Seka je sada svoje pratioce na društvenoj mreži Instagram obradovala video-snimkom na kojem je njen naslednik Jakov. Naime, pevačica je svog mezimca snimila dok je porodica išla ka bazenu, čemu se mališan posebno obradovao.- Dečko žuri u bazen - napisala je ponosna mama i pored stavila srce.

Sekinim fanovima ovaj snimak bio je beskrajno simpatičan, a pojedini su komentarisali i kako je Jakov porastao, ali i kako mu mali bade mantil preslatko stoji.

Autor: Pink.rs

#Seka Aleksić

#Veljko Piljikić

'