AKTUELNO

Priznala i da joj Bogdan Bogdanović više nije simpatija!

Pevačica Kristina Kija Kockar stekla je veliku popularnost učešćem u najgledanijem rijaliti programu na ovim prostorima "Zadruzi" gde je bila sa svojim tadašnjim mužem, pevačem Slobodanom Radanovićem i njegovom devojkom Lunom Đogani. Kada se sve završilo, Kija i Sloba su se razveli, a njoj je karijera krenula uzlaznom putanjom. Ono što je poslednjih dana zaintrigiralo javnost jeste to što je Kija ponovo bila u venčanici, te su mnogi mislili da će ona opet stati na ludi kamen.

Foto: Pink.rs

Ipak, situacija je drugačija sada jer je Kija ovog puta obukla venčanicu za potrebe jednog prestoničkog događaja, a za portal Pink.rs je otkrila da li će još nekad obući najlepšu belu haljinu.

Divna mi je venčanica, za hod, saplitanje i za paparace (smeh). Sad već stoti put nosim venčanicu, ne računam ono pravo, imala sam slikanje, za probu i evo večeras. Postoji mogućnost da ovo bude i poslednji put, samo da vam kažem, tako da zabeležite ovaj trenutak. Možda se više nikad ne udam ili se ne slikam (smeh). Nije kao da ja sad tražim ili da sam očajnica, ako se desi, desi se, a možda i ja tako iznajmim venčanicu i blejim kod kuće - rekla je kroz smeh Kija.

Foto: Pink.rs

Na pitanje da li bi možda Bogdanu Bogdanoviću, za kog pre izvesnog vremena rekla da joj se dopada, rekla sudbonosno "da", Kija je rekla:

E pa sad više ne, našao je devojku (smeh). Juče sam videla, zezali su me da je našao devojku, a meni je bio simpatija (smeh). Šalim se, novinari su me stalno spajali sa nekim i ja sam rekla da mi se sviđa Bogdan, ali sada je on našao devojku, pa ne moramo da više pričamo o njemu - rekla je Kija.

Foto: Printscreen Instagram

Ona je otkrila da je Sloba nije video u venčanici koju večeras nosi, ali i priznala koliko je koštala ona koju je nosila na svom venčanju sa njim.

Video me je na bilbordu, na naslovnoj strani verovatno i na našem venčanju. Moja prva venčanica je koštala 300 evra, iznajmila sam je - zaključila je Kija.

Šta je još Kockareva ispričala, možete pogledati u nastavku:

Autor: O. B.

#Kristina Kockar

'