AKTUELNO

Oduševio sve na samom početku emisije i zaradio svih pet glasova.

Ovu noć u kojoj će "Pinkove zvezdice - All stars" pevati najveće hitove narodne muzike otvorio je Mateja Vukašinović. On je napravio pravi spektakl na velikoj sceni izvođenjem pesme Milana Stankovića "Perje".

Foto: TvPink Printscreen

Mateja je dotakao i najtvrđa srca, a mnogi su se rasplakali dok je pevao ovu emotivnu baladu. Nataša Bekvalac nije mogla da zadrži suze dok ga je slušala, te ne čudi što je Mateja dobio svih pet stolica i direktno se plasirao u naredni krug.

Foto: TvPink Printscreen

Ja ne znam šta se meni desilo, nije mi upalo perje u oko. Odabrali ste predivnog izvođača, Bože gospode, ja ne mogu da govorim. Pesmu koja je jako teška i emotivna. Imali ste fenomenalnu scenografiju, energija između vas dvoje je bila jako vidljiva. Ovo je bio jako dirljiv nastup. Ovo je toliko predivna pesma da u zavisnosti od interpretacije može da se svrsta i u narodnjak. Mislim da bi se Milan malo i naljutio ako bi rekli da je ovo narodnjak. Meni je ovo bilo predivno - rekla je Nataša.

Foto: TvPink Printscreen

Ima toliko pesama, recimo Džejeve, koje su ravne baladama Olivera Dragojevića tako da muzika je muzika i ne treba da je posmatramo na taj način. Zahvaljujući tvojoj interpretaciji ovo jeste moderna narodna muzika - navela je Leontina Vukomanović.

Foto: TvPink Printscreen

Ponosna sam na tebe na više nivoa. Možda čak najmanje na pevački, jer je kod tebe pevanje u službi tvoje emocije, to se meni izuzetno dopada. Ti nisi tehničar i nisi neki pevač koji će da nam objašnjava kako se peva dobar triler, već si shvatio suštinu ove pesme, da nam pokažeš emociju. Meni se to dopalo. Sve je došlo potpuno prirodno i zato si ti sjajan performer - rekla je Goca Tržan.

Foto: TvPink Printscreen

Kako je izgledao nastup ovog takmičara pogledajte u nastavku ovog teksta.

Sve novosti o vašem omiljenom muzičkom takmičenju "Pinkove zvezdice - All Stars" pratite na zvaničnoj Fejsbuk stranici klikom OVDE, kao i na zvaničnoj Instagram stranici klikom OVDE.

R. L.

#Mateja Vukašinović

#Pinkove zvezdice - All Stars

'