AKTUELNO

Glumica uz kolegu u najbitnijim trenucima.

Kako saznajemo, popularni mladi glumac Aleksandar Radojičić danas se krstio u Manastiru Svetog arhiđakona Stefana u Slancima kod Beograda. Popularni Balerina je za kumu izabrao svoju koleginicu i prijateljicu Aleksandru Tomić.

Foto: Printscreen Instagram/radojicic_aleksandar

Na Aleksandrovo krštenje su se, osim kume Aleksandre, pojavili i glumci Miloš Biković, Viktor Savić, kao i glumčevi prijatelji, dok se njegova izabranica Ceca Živojinović nije pojavila, kako smo saznali zbog poslovnih obaveza u inostranstvu. Inače, lepa manekenka se u aprilu preselila u Los Anđeles, a ona i glumac od tada neguju ljubav na daljinu.

PROČITAJTE JOŠ: RETKO PRIČA O PRIVATNOM ŽIVOTU: Jelisaveta Orašanin progovorila o mužu Milošu Teodosiću, majčinstvu i otkrila na koga liči njena ćerka!

Foto: Printscreen Instagram/radojicic_aleksandar

Ono što je svima privuklo pažnju jeste da se kuma Aleksandra na koleginom krštenju pojavila sama, bez svog dugogodišnjeg emotivnog partnera Andrije Miloševića, što je začudilo mnoge. Andrija je za to vreme van Srbije i sa prijateljem uživa u čarima kanjona reke Cijevne, a zbog čega sa svojom lepšom polovinom nije otišao na krštenje kolege, nije poznato.

Foto: Printscreen Instagram

Autor: Pink.rs

#Aleksandar Radojičić

#Aleksandra Tomić

#Andrija Milošević

'