AKTUELNO

Pevačica morala da demantuje Jovanu.

Tokom vanredne emisije ,,Pretres nedelje sa Milanom Miloševićem" Jovana Tomić Matora otkrila da je Zlata Đurković po svom izlasku sa sobom ponela tajne o pojedinim zadrugarima.

Na tom "spisku tajni" našle su se tajne Lune Đogani, Višnje Petrović i Alekse Savića. Odmah smo stupili u kontakt sa Zlatom kako bi čuli iz prve ruke o kakvim se to tajnama radi. Pevačica nije krila da se našla začuđena, te je demantovala Jovanine navode. Matora je dodala da je Zlata u emisiji ,,Igra istine" nekoliko puta izbegla odgovore na ova pitanja.

Foto: TvPink Printscreen

Nije istina, to nema veze sa mozgom. Matora me nikada nije pitala za odnos Višnje i Alekse, nego je ona u problemu sa Višnjom, pa sad pravi neku igranku. Koliko znam, ona sa Višnjom ne razgovara, došle su u konflikt ozbiljan. Pokušava sad meni da namontira priču. Njih dvoje nikakvu priču nisu imali nikada, šta više, on je pričao o svojoj devojci, ona o svojoj vezi - demantovala je Zlata, a onda se nadovezala na tajnu o Luni, pa je izjavila:

Foto: TvPink Printscreen

Tajna o Luni? Ja ne znam da je meni Luna bilo kakvu tajnu poverila, to nema veze sa mozgom. Šta je sa Matorom, je l' ona to hoće da uđe u prvih 5? Mi ćemo to raspraviti svakako - zaključila je Zlata.

O. Bogdanović

#Zadruga 2

'