AKTUELNO

Da stane knedla u grlu.

Bivša zadrugarka Maja Marinković nije skrivala da je odrastala bez majke, što joj je teško padalo iako se njen otac trudio da joj nadomesti sve što joj fali. Po izlasku iz ''Zadruge'', ona je za Pink.rs otkrila da se čula sa majkom i da su izgladile odnos, ali da još uvek nije ništa kako bi trebalo da bude.

Foto: Pink.rs/Ivan R.

Za naš portal ona je otvorila dušu i nikad iskrenije progovorila o nekim detaljima koje do sada nismo imali priliku da čujemo.

Izgladile smo odnos, smatram da svako dete treba da ima oba roditelja i da je u super odnosima sa njima, ukoliko je to moguće. Još uvek mi ta tema izazove emocije. Sada smo okej. Neću nikada zaboraviti da nije bila pored mene u najtežim trenucima - rekla je Maja, a onda je otkrila da li joj je majka zamerila na ponašanju u rijalitiju:

Foto: Pink.rs/Ivan R.

Nije ona tu bila, tako da nema pravo ni da mi zamera ništa. Nisam ja imala greške generalno. Imala sam samo tu jednu grešku, ali ja sam bila iskrena i tako i postupila. Čujemo se nas dve, baš idemo na masažu u jedan spa centar za par dana. Volela bih da opstanemo, da se ne svađamo - pričala je Marinkovićeva, a onda smo je upitali šta bi majka mogla da uradi da pogorša dobar odnos koji je još uvek svež.

Foto: Pink.rs

Pročitaj više: PROPALO IZNENAĐENJE! Lazar Jeremić iznenada otišao u Veternik kod Davida, a iako ga tamo nije zatekao, on se ludo zabavljao sa njegovom majkom i očuhom! (VIDEO)

Mene više ništa ne može da iznenadi, ona gubi ako uradi nešto loše. Izdaju sam već od nje doživela. Ipak je ona imala želju da se nađemo i da popričamo, pomogao je tu i njen dečko. Drago mi je što ima tako dobrog čoveka pored sebe, koji može da utiče na nju - završila je bivša zadrugarka.

I. Radulović

#Maja Marinković

'