AKTUELNO

U kontatku je sa Šaulićima.

Prošlo je šest meseci od smrti pevača Šabana Šaulića koji je život tragično izgubio u Nemačkoj, kada se vraćao sa nastupa za Srbiju. Tim povodom pevačeva porodica i prijatelji okupili su se danas na Novom groblju u Beogradu kako bi Šabanu još jednom odali počast.

Foto: Pink.rs

PROČITAJTE: ŠEST MESECI OD SMRTI ŠABANA ŠAULIĆA! Goca poslala na grob OVO, a kad vidite šta je napisala plakaćete kao kiša! (FOTO+VIDEO)

Šabanov grob posetila je njegova supruga Gordana, sa najbližima, a na pomenu su bili prisutni i njihovi kumovi, pevačica Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović. Poznati par stigao je uplakan na Novo groblje.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Na pomenu Šabanu Šauliću bio je prisutan i Zoran Pejić Peja, koji se za Pink.rs prisetio druženja sa pevačem i istakao da su znali često jutra da dočekaju u kafanama uz narodnu muziku.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Što se Šabana tiče, vežu me naša zajednička druženja sa njim. Vežu me kafane, pesme, veže me jedna od najgledanijih emisija koja je bila stvorena baš na Pink televiziji, emisija ''A što ne bi moglo'' gde je sa Šabanom gostovala Verica Šerifović. To je kruna naše karijere. Do poslednjeg dana smo znali da se družimo i dočekamo jutra u kafani - priča Peja.

Foto: TV Pink Printscreen

U nastavku razgovora Zoran je za naš portal istakao i da su Šaban i on pecali zajedno, a ispričao nam je i o čemu su razgovarali pored reke.

Mi smo do poslednjeg dana zajedno pecali jedan do drugog. Naše teme bile su tada da li će da padne neko drvo ili neće... Nismo imali teške teme, uživali smo u životu. Uveče bi pekli ribu i popili po koju rakicu i otvorili dušu jedan drugom. Mnogo toga me veže za takvog čoveka. Prošlo je šest meseci i ne mogu da shvatim da njega više nema. On nikada nije podržavao ove telefone, on je u Krčedinu imao telefončić preko kog je samo puštao muziku i mi smo slušali deset istih pesama svaku noć, suze će mi krenuti. Jako je voleo jednu pesmu sjajnog pevača iz Novog Pazara, kad god bi čuo tu pesmu bio bi potrešen - na ivici suza je rekao Peja.

Pejić nam je rekao i da je u kontaktu sa Šabanovom porodicom, kao i da je uvek tu za njih, ukoliko im je nešto potrebno.

Foto: Facebook

Jesam, da. Ostao sam u kontaktu sa svima. Čujem se sa Mihajlom, čujem se sa Gordanom. Pitam je da li joj nešto treba, da li nešto mogu da pomognem... - izjavio je Zoran.

PROČITAJTE: ŠABANOVA UDOVICA GOCA GRCALA U SUZAMA NAD NJEGOVIM GROBOM, pa ga dozivala i kukala na sav glas! Potresna scena na pomenu! (FOTO+VIDEO)

Pink.rs

#Zoran Pejić Peja

#Šaban Šaulić

'