AKTUELNO

Izgladili odnos!

Pre samo dve nedelje gostujući u emisiji ''Zadruga - narod pita'' Bane Čolak žestoko je isprozivao svoju bivšu cimerku iz Bele kuće i pobednicu rijalitija ''Zadruga 2'' Lunu Đogani rekavši da ga je ona razočarala kada se nakon njegovog raskida sa Zerinom Hećo okrenula ka njoj, a ne ka njemu.

Foto: Pink.rs/Ivan R.

Pored toga, Bane je tom prilikom istakao da je zamerio Luninom ocu Gagiju Đoganiju, što mu se nikada nije zahvalio zbog podrške koju je dao Luni. Međutim, Bane je brzo promenio ploču, te je sada javno pohvalio Đoganijevu.

Foto: Pink.rs/M.Popović, TvPink Printscreen

- Ako je neko zaslužio uspeh posle svega, to je ona - napisao je Čolak na storiju na Instagramu, a Luna je to podelila na svom storiju na ovoj društvenoj mreži uz komentar:- 6.439.679 (pregleda) Samo jako! - napisala je novopečena pevačica aludirajući na uspeh svoje prve pesme ''Deveti krug'' koja se nalazi u vrhu trending liste na Jutjubu.

Foto: Printscreen Instagram

PROČITAJTE JOŠ: DANAS JE LEPOTICA U KOJU JE ZALJUBLJENO POLA SRBIJE: Pogledajte kako je Luna Đogani izgledala na MALOJ MATURI!

Kako su za kratko vreme Luna Đogani i Bane Čolak izgladili odnos, te je on iz korena promenio mišljenje o njoj i njenom uspehu, nije poznato.

Autor: Pink.rs

#Bane Čolak

#Luna Đogani

#Rijaliti Zadruga

'