AKTUELNO

Niko neće ostati ravnodušan!

Pinkova zvezda i bivša zadrugarka Nadežda Biljić važi za jednu od najtalentovanijih pevačica na domaćoj estradi. Mnogi zadrugari su je tokom dve sezone "Zadruge" proglašavali za osobu sa najlepšim glasom, a ni milionski auditorijum nije ostao ravnodušan na njene vokalne sposobnosti.

Foto: Pink.rs/Ognjen B

Pročitajte: O NJIHOVOM RATU MESECIMA BRUJI BALKAN: Anabela i Marko Miljković se našli u ISTOJ PROSTORIJI, a onda je usledio ŠOK! Evo snimka! (VIDEO)

Iako su mnoge njene bivše cimerke, koje pre toga nisu bile pevačice, snimile pesmu po izlasku iz rijalitija, Nadeždi se izdešavala prava drama u životu, kada je pretrpela fizičko nasilje od svog tadašnjeg dečka Tome Panića. Ipak, pevačica je odlučila da se vrati na velika vrata i da objavi novu pesmu, koja će zasigurno postati pravi hit. Biljićeva se obratila svojim pratiocima na društvenoj mreži Instagram i odlučila da podeli ovu radosnu vest, kao i stihove nove pesme.

Vreme je da vam otkrijem jedan deo moje nove pesme, koja će izaći, nadam se, u septembru. Slušajte dobro u nastavku - objasnila je Biljićeva, pa krenula da peva stihove nove pesme:

Foto: Printscreen Instagram/nadezda_biljic_official

Slobodno s društvom izađi, ja ću se nekako snaći. Noćas se ne pije voda, ko će koga prvi da proda? Slobodno gledaj sa strane, ne čuvaj me za crne dane, budi sa hiljadu žena, kad se vratiš više me nema - deo je teksta njene nove pesme.

Kako zvuči Nadeždina nova pesma, možete pogledati u video-prilogu u nastavku ovog teksta.

M.P.

#Nadežda Biljić

'