AKTUELNO

Pop zvezdu obuzelo je pozitivno uzbuđenje.

Početkom iduće godine pop zvezda Nataša Bekvalac proslaviće s beogradskom publikom 20 godina svoje muzičke karijere, povodom čega je zakazala veliki solistički koncert 14. februara u "Štark areni". Uzbuđenje raste, a čim je završila svoju letnju koncertnu turneju, "Mala plava" krenula je s prvim pripremama za svoj najveći, najozbiljniji i najspektakularniji koncert do sad.

Foto: Printscreen Instagram/Privatna arhiva

Nataša je danas u društvu svojih najbližih saradnika posetila "Štark arenu", kojom se s velikim uzbuđenjem prošetala. Obuzela ju je trema, o čemu svedoči i snimak koji je kasnije objavila putem Instagrama.

- Šta ćemo da radimo? - kroz smeh je Nataša upitala svoju saradnicu, koja joj je objasnila da je ona bila ta koja je zakazala koncert u areni, te da će morati i da ga održi.

- Je l' može rikverc? Je l' može puj-pike, ne važi? Imala sam divan i miran život... - našalila se harizmatična pevačica, koja je od sreće, ali i pozitivne treme umalo zaplakala, a nema sumnje da će naredne godine prirediti spektakl koji će oduševiti njenu vernu publiku.

Pogledajte video:

Pink.rs

#Nataša Bekvalac

#koncert

#pevačica

'