AKTUELNO

Ima samo jedan cilj.

Danas je zvanično s emitovanjem počela devetnaesta sezona emisije "Magazin In" autorke i voditeljke Sanje Marinković! Ona je navikla svoju vernu publiku na uvek zanimljive, aktuelne goste koji u njenoj emisiji govore o onome o čemu inače ćute. Sanja je u prvoj emisiji u novoj sezoni ugostila učesnike treće sezone najgledanijeg rijalitija na ovim prostorima "Zadruga" Gagija Đoganija, Jelenu Pešić, Stefana Karić, Vladimira Tomovića, Dejana i Dalilu Dragojević i Marka Janjuševića Janjuša.

Foto: TV Pink Printscreen

PROČITAJTE JOŠ: SJATILA SE ESTRADA KOD ANE BEKUTE! Gala feštom proslavila 60. ROĐENDAN, a onda je stigao Mrka s SPECIJALNIM POKLONOM koji ju je RASPAMETIO (FOTO)

Sanja je želela da zna da li su zadrugari sebi postavili neka ograničenja i pravila pre nego što su ušli, a Vladimir je imao svoj jasan odgovor.

Nisam, bio sam isto u prošloj "Zadruzi", pa mogli ste da vidite da ne ide da ja budem prodavac ljubičice, realno. Kad me čovek vidi, on vidi klasičnu sirovinu. Hajde, potrudiću se samo da ne bude fizički kontakt, to ne daj Bože, eto samo to - rekao je Tomović.

Foto: TV Pink Printscreen

Pink.rs

#Magazin In

#Rijaliti Zadruga

#Sanja Marinković

#Vladimir Tomović

#Zadruga - RTV Pink

#Zadruga 3

'