AKTUELNO

Bivša supruga Lotara Mateusa nada se da će i na "onom svetu" uživati u svim blagodetima kao i sada.

Stari Grci govorili su da je dokolica iliti višak slobodnog vremena glavni preduslov za filozofiju i čovekovo razmišljanje o politici, a srpska dizajnerka Marijana Mateus onda kada nema šta da radi razmišlja o onome što sledi nakon ovozemaljskog života.

S obzirom na to da je tokom života činila samo dobra, plemenita dela i da je sa drugima nesebično delila pozitivnu energiju koju emituje, dizajnerka je sasvim sigurna da će izbeći pakao i da će, kada za to dođe vreme, nastaviti da uživa u raju, što i zaslužuje.

Budući da je Marijana u ovozemaljskom životu do sada živela u luksuznim vilama kao iz bajke, ona priželjkuje da isti tretman ima i na "onom svetu", s obzirom na to da ni na šta drugo nije navikla, pa joj se po glavi već vrzmaju misli o tome kako izgleda dvorište raja.

Pitam se da li će dvorište raja izgledati ovako... Život je kratak, uživajte - napisala je nasmejana lepotica na fotografiji iz noćnog provoda u Gastadu, gde se u društvu kostimiranih plesačica oseća kao u raju.

Kako će izgledati enterijer i eksterijer njenog budućeg mesta za život još uvek nije poznato, a svi se nadaju da Marijana neće biti razočarana i da će se njena nagađanja obistiniti.

Autor: D. Tanasijević

#Marijana Mateus

'