AKTUELNO

Svi mi u odnosu sa partnerom imamo takve situacije, koje nam se, kao i Đokovićima, dešavaju bar pet puta mesečno - kazao je Borković.

Iako su mnogi pomislili da je poznati nemaju problema u privatnom životu, to nije tačno. Javnost je uzburkao snimak Jelene i Novaka Đokovića koji je bio emitovan uživo na društvenoj mreži Fejsbuk, a na kom je emitovana kratka rasprava između njih dvoje.

Dok neki kritikuju Jelenino ponašanje, drugi smatraju da je to za njeno stanje sasvim normalno, a postoje i oni koji misle da su to normalne stvari u savakom bračnom odnosu.

Foto: TV Pink Printscreen

- Ne treba da pravimo slona od miša! Svi mi u odnosu sa partnerom imamo takve situacije, koje nam se, kao i Đokovićima, dešavaju bar pet puta mesečno. To što čekaju drugo dete je mnogo jači znak njihove povezanosti nego ta mala prepirka s treninga. Žene u drugom stanju postaju bolje osobe, pa je Jelenina reakcija na snimku sasvim normalna. Ne bi oni planirali zajedničku budućnost da im sadašnjost ne funkcioniše. To što je Jelena trudna je veliki dokaz njihove ljubavi - poručuje Borković.

On ističe da je Jelena Novakova najveća podrška.

- Društvene mreže nam omogućavaju da duboko zalazimo u privatnost javnih ličnosti i da se bavimo njihovom psihologijom i mentalnim stanjem. Jelena je Novakova najveća podrška jer da nije oni ne bi ni bili zajedno. Pričati o njoj kao o nekoj smetnji u njegovoj karijeri predstavlja oblik kratkoročnog pamćenja! Neinteligentno je da pričamo kako Jelena sputava Novaka, jer on stalno potencira snagu porodice. U životu je uvek dobro kada imate „ručnu”, a ko će to biti nego supruga. Naše parnerke nas savetuju najiskrenije, da ne preterujemo u nekim situacijama ili da promenimo način funkcionisanja iz najbolje namere. To nas čini boljim ljudima - poručuje Vladimir Borković.

Foto: YouTube screenshot

Psiholog Aleksandra Janković u razgovoru za naš list ističe da joj je prepirka sa treninga simpatična.

- Jelena je hormonski opterećena, pošto je u drugom stanju. Ona se odlično nosi sa situacijom savr- šene supruge koja je strpljiva i tolerantna, pa ovakva reakcija nije spektakularna. Ne postoji porodica bez kon ikata i čarki, pogotovo kada ljudi žive na strogo kontrolisan način. Zluradi komentari na Jelenin račun su sramni, jer je ona njegova najveća podrška. Svakom normalnom čoveku je ovo simpatično i nije loše što su kod njih pale maske. Ne može sve u bračnom životu da bude idealno. Komentari da Jelena upravlja Novakovim životom su besmisleni - zaključuje Aleksandra Janković.

Autor: B. R.

#Jelena Đoković

#Novak Đoković

'