AKTUELNO

Nije štedeo reči na račun svoje koleginice koja se razvela po drugi put.

Pevač Željko Šašić poznat je po tome da nema dlake na jeziku što dokazuju brojni sukobi koje je imao sa damama sa naše estradne scene.

Foto: Pink.rs

U vezi sa tim, mnoge je zanimalo kako je prihvatio činjenicu da sedi u crvenoj stolici ''Pinkovih zvezda'' pored Dare Bubamare sa kojom je bio u sukobu.

- Mi smo se pomirili, Dara je neke moje pošalice shvatila previše ozbiljno, a to što kažeš prijatelji, pa mi i jesmo nekad bili super ortaci, Seka Aleksić, Dara i ja! Baš smo bili prisni. Dara je bre super lik! Nema razloga da se svađamo - otkrio je Željko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ipak, pevač je ovog puta ''dokačio'' koleginicu Natašu Bekvalac koja je trenutno često u medijima jer se razvodi od supruga Ljube Jovanovića.

- Prošle godine su umirali poznati, a sada se razvode, bolje smrt za loš brak nego da nekog nema više. Čitam za ovu Bekvalac, razvodi se, pa dobro, i opet će se ona razvesti. Ona me podseća na jednu ženu čije ime neću da pominjem, traži dok ne nađe nekoga ko sve može da joj plaća. Lepa žena, ide joj u karijeri, ali nema sreće sa muškarcima, udavaće se sigurno još nekoliko puta - rekao je on.

Foto: Andrej Nihil/Kobra

Kako se Željko Šašić snašao u crvenoj stolici pored Dare Bubamare, pogledajte večeras posle 21 čas u Pinkovim zvezdama.

Autor: Pink.rs

#Nataša Bekvalac

#Željko Šašić

'