AKTUELNO

Talentovana devojčica iz Futoga svoj večerašnji nastup u "Pinkovim zvezdicama" pamtiće celog života.

Večeras je u "Pinkovim zvezdicama" probila led Tatjana Savatić, koja se predstavila pesmom Olivere Katarine "Pariski lokal".

Foto: TvPink Printscreen

Ona je svojom izvedbom kultne pesme očarala žiri koji ju je nagradio peticom, a potom i komplimentima na račun njenog večerašnjeg nastupa.

Foto: TvPink Printscreen

- Joj, ja sam se raspilavila! Prvo, zato što si našla pesmu koju u tvom teatralnom stilu možeš da dočaraš na pravi način, a da nisi nimalo preterala, preglumila... Tačno si sve dozirala koliko treba. Ti si, zaista, bila genijalna. Presrećna sam kad te vidim na bini - rekla je Goca Tržan, dok je jednako oduševljena bila i Jelena Tomašević.

Foto: TvPink Printscreen

- Mala umetnica! Svaki put nas ovde razgali. Ja sam uživala, samo sam zamišljala Ajfelov toranj, kako se šetamo... Stvarno, nekako si donela taj dah Francuske i stilom i pevanjem - bila je oduševljena Jelena.

Foto: TvPink Printscreen

Sergej Ćetković joj je, osim pohvala, udelio savet u vezi sa vibratom i uzimanjem vazduha, a onda je usledilo slavlje na glamuroznoj sceni.

Rođendan za pamćenje

Voditeljka Marijana Mićić saznala je da je Tatjani rođendan, zbog čega joj je odmah pred svima čestitala, što je talentovanu devojčicu oduševilo. Međutim, tu iznenađenjima nije bio kraj.

Foto: TvPink Printscreen

Na scenu su izašli svi Tatjanini drugari iz "Pinkovih zvezdica" koji su joj zajedno sa članovima žirija otpevali rođendansku pesmicu i poklonili veliku rođendansku tortu u znaku najpopularnijeg muzičkog šou programa, zbog čega Tatjana nije mogla da sakrije oduševljenje i sreću.

Foto: TvPink Printscreen

Foto: TvPink Printscreen

Posle iskrenih zagrljaja i mnogo lepih reči, vesela družina napustila je scenu, a onda je došlo vreme i za drugi nastup po redu.

D. T.

#Goca Tržan

#Jelena Tomašević

#Pinkove zvezdice

#Rođendan

#Sergej Ćetković

#Televizija Pink

#Torta

'