AKTUELNO

Pevačice, kolege i saradnici oprostili su se od glumca.

Poznati srpski glumac Bogoljub Mitić Đoša, koji se proslavio ulogom u domaćoj TV seriji "Porodično blago", iznenada je preminuo jutros u 49. godini života. Mnogi njegovi prijatelji i saradnici oprotili su se danas sa njim dirljivim porukama, a neki su se setili i vremena koje su zajedno provodili u miru i veselju.

Foto: YouTube screenshot

Isto je danas učinila i pevačica Milica Todorović koja je na svom profilu na Instagramu objavila Đošinu fotografiju i ostavila dirljivu poruku pored.

Pročitajte još:

U RODNOM KRAJU: Ovde će sutra biti sahranjen Bogoljub Mitić Đoša

- Počivaj u miru, legendo... Skoro smo radili zajedno humanitarni koncert... Auuu... Neka te Anđeli čuvaju - napisala je Milica.

Sa Đošom se putem društvenih mreža oprostila i Rada Manojlović istom fotografijom.

- Otišao je još jedan iskren osmeh... Počivaj u nebeskom miru... - napisala je Manojlovićeva.

ĆERKA GA PRONAŠLA MRTVOG U KUĆI?! Tika Špic OČAJAN zbog SMRTI KUMA ĐOŠE, evo šta je rekao! (FOTO)

Voditeljka Lea Kiš u čijoj emisiji je Đoša često bio gost, takođe je izrazila veliku tugu zbog svog saradnika i pre svega prijatelja.

- Dragi prijatelju, počivaj u miru... Teško je reći tebi zbogom... - napisala je Lea, a fotografiju sa glumcem objavila je i folk pevačica Olja Karleuša.

Pored njih, od Bogoljuba Mitića Đoše oprstili su se mnoge kolege, Natša Ninković, Andrija Milošević, Marija Petronijević, Siniša Pavić i Predrag Smiljković.

Autor: Pink.rs

#Bogoljub Mitić Đoša

#Milica Todorović

#Rada Manojlović

#Vlasotince

#glumac

'