AKTUELNO

Popularni folker koji je potvrdio da se razvodi od supruge, sinoć je nastupio na Zlatiboru, a publika je bila šokirana njegovim repertoarom.

Brakorazvodna parnica koju je u utorak, tužbom protiv svoje supruge Sonje Vuksanović pokrenuo folk pevač Aca Lukas iz dana u dan dobija nastavke. I dok je u vidu saopštenja na društvenoj mreži fejsbuk, Aca potvrdio da se razvodi od Sonje, sinoć je tokom nastupa šokirao publiku izborom pesama.

Pročitajte još:

Foto: Pink.rs

LUKAS SE OGLASIO O RAZVODU: Bivša ljubavi, ovo što sada radiš sa svojom PR-kom je GROZNO! (FOTO)

Pročitajte još:

KRAJ I TAČKA: Lukas TUŽIO Sonju!

Ekipa portala Pink.rs, sinoć je prisustvovala nastupu Aleksandra Vuksanovića na otvaranju diskoteke "Alibi" na Zlatiboru u kojoj je Lukas započeo nastup posle ponoći, a prva pesma koju je otpevao bila je "Sunce ljubavi", njegovog kolege Džeja Ramadanovskog. Nakon što je otpevao nekoliko srceparajućih pesama, ali ne svojih, Lukas se izvinio publici:

Pevaćemo, imam puno svojih pesama, ali sad mi došlo da otpevam nešto drugo - rekao je Aca, a potom zapevao pesmu Saše Matića "Nađi novu ljubav".

U publici su se mogle čuti izjave da je folker ovo veče posvetio suprugi Sonji, jer je i naredna pesma bila u tom maniru s obzirom na to da je zapevao "Lažeš zlato, lažeš dušo" Bijelog Dugmeta.

Foto: Instagram

Foto: Pink.rs

Nakon ove pesme, više nije bilo sumnje da je Lukas povređen, kao i da do pomirenja definitivno neće doći.

Autor: D. Tanasijević

#Aca Lukas

#Sonja Vuksanović

'