AKTUELNO

Novopečena pevačica otkrila je u emisiji "Gold subotom popodne" sa kojim se problemima sve susrela.

Stanija Dobrojević nedavno je svoju publiku obradovala sa dve nove pesme. Iako je odmah privukla pažnju javnosti, bivša farmerka tvrdi da ovaj posao uopšte nije lak. Kad je otišla u Ameriku, mnogi su pomislili da je Stanijinoj pevačkoj karijeri već došao kraj i da je digla ruke od pevanja.

Foto: TV Pink Printscreen

Donekle je to i tačno. Trebao mi je odlazak, da se distanciram od svega, da shvatim šta mi se dešava, muzika, svi ti nastupi, estrada... Jedno je kad se ti slikaš za naslovne strane, kad si u rijalitiju, muzika je nešto sasvim drugo, što sam ja shvatila, nešto sasvim ozbiljno. Našla sam tu lepotu stvaranja, od izbora teksta, muzike, stajlinga, to je umetnost - rekla je Stanija u emisiji "Gold subotom popodne".

Foto: TV Pink Printscreen

Pročitajte još: Jelena Kostov otkrila ŠTA JE TIŠTI: Noćima NISAM MOGLA DA SPAVAM!

Iako bavljenje muzikom nije lako, Dobrojevićeva je odlučila da nastavi sa tim, a već je počela da puni velike diskoteke i klubove.

Imala sam svoju viziju kako treba da izgleda moja pevačka karijera, ali ceo moj tim je imao drugu viziju. Ja sam onda rekla da neću da se bavim muzikom, ako treba da budem kao svi drugi - izjavila je Stanija.

Autor: J. V.

#Stanija Dobrojević

#Televizija Pink

#emisija

#pevačica

'