AKTUELNO

Teniser nije ostao imun na lepotu i seksepil plavokose manekenke.

Lepa voditeljka Nina Radulović početkom godine stavila je tačku na brak sa glumcem Branislavom Lečićem, nakon čega su se javile obostrane simpatije između nje i mladog tenisera Filipa Krajinovića. Sve to rezultiralo je skladnom emotivnom vezom u kojoj oboje uživaju, što se po njima i vidi, a onda je teniser uradio nešto što se njegovoj dragoj nimalo neće dopasti.

Pročitajte još... SEĆATE LI SE MARIJE ANE SA FARME? Promenila je LIČNI OPIS i stil života, danas je ne biste prepoznali (FOTO)

Foto: Facebook/Kafanica Dzentlmen & Dama – Sombor

Filip je, kao i mnogobrojni momci njegovih godina, aktivan na Instagramu, gde svakodnevno uživa u fotografijama svojih prijatelja, ali i brojnih poznatih dama kojima jasno stavlja do znanja da mu se dopadaju.

Foto: TvPink Printscreen

Među njima je i manekenka Sofija Milošević, inače devojka fudbalera Adema Ljajića, kojoj Filip otvoreno lajkuje fotke i na taj način jasno joj stavlja do znanja da mu se dopada.

Pročitajte još... MAKEDONCI SE DIGLI NA NOGE! Boki 13 predao zahtev za USVAJANJE DETETA, a onda je doneo VAŽNU ODLUKU! (FOTO)

Foto: Instagram

Nije poznato da li je Nina upućena u to šta joj dečko radi na društvenim mrežama, a sigurno je da joj neće biti prijatno kada bude čula da Filip nije ostao imun na lepotu plavokose manekenke.

Pink.rs

#Adem Ljajić

#Branislav Lečić

#Filip Krajinović

#Manekenka

#Nina Lečić

#Sofija Milošević

#Teniser

#glumac

#voditeljka

'