AKTUELNO

Zagolicala je maštu fanovima.

Ćerka najveće balkanske zvezde, Cece Ražnatović, privlači pažnju gde god se pojavi, a javnost uvek s velikom pažnjom isprati svaki korak koji napravi. Ni ovog puta nije ništa drugačije.

Foto: E-Stock/Aleksandar Baclija

Osim što svi vole da znaju sa kim se Anastasija druži i gde izlazi, javnost najviše zanima da li ima dečka. Otkako je raskinula vezu sa Kostadinom Terzićem, mnogi su nagađali ko je osvojio njeno srce, ali ona je samo mudro ćutala, kao što je bilo i u slučaju kada se pisalo da se zabavlja sa košarkašem Milošem Teodosićem.

Foto: Instagram

Poslednjih meseci nema vesti o tome ko je novi izabranik Cecine ćerke, ali je ona zato objavom na instagramu uspela da zagolica maštu svojim pratiocima. Naime, ona je postavila snimak, dok se u pozadini čula pesma Nataša Bekvalac "Ponovo", a jedan deo joj se posebno dopao:"Voli me bez ostatka, voli me bilo gde sam baš takvu kakva jesam".

Foto: Printscreen Instagram

Da li je ovo znak da je pronašla novu ljubav kojoj je poručila da treba da prihvati sve njene vrline i mane, ili joj se jednostavno samo jako dopada ova pesma, ostaje nam da vidimo.

Autor: N.V.

#Anastasija Ražnatović

#Ljubav

#Veza

#dečko

'